Nacka Enskilda Gymnasium

Nacka Enskilda Gymnasium är en skola för alla idrottsintresserade oavsett nivå, elit eller motion. Här har du möjlighet att kombinera idrott med att läsa på ett högskoleförberedande program. Vi strävar mot att eleven utvecklar sin egen förmåga att lösa problem, reflektera och diskutera och utvecklar en analytisk förmåga för att lyckas med det de vill företa sig.

SKOLOR MED LIKNANDE UTBILDNING

• Marina Läroverket

OBS! Alla våra utbildningar ger behörighet till högskolan - Välkommen ombord!

• MX
    • NB
  • ProCivitas Privata Gymnasium Stockholm

NÄR PROCIVITAS PRIVATA GYMNASIUM STOCKHOLM STARTADE sin verksamhet hösten 2017 gjorde vi det med ...

• EK
  • Internationella Engelska Gymnasiet Södermalm (IEGS)

Choose Internationella Engelska Gymnasiet Södermalm (IEGS) if you are looking to study in English

• IB
  • Klara Teoretiska Gymnasium Sollentuna

För dig som vill vidare. Mycket vidare.

• MediaGymnasiet

Inom våra väggar finns möjligheter för dig att utvecklas hur långt som helst

• TE
  • Kristofferskolan

Inom ramen för undervisningen gör våra gymnasieelever vanligen två till tre längre resor

• Tullinge gymnasium

Tullinge gymnasium är en skola för dig som är studiemotiverad

• VO
    • TE

Här kan skicka dina frågor till Nacka Enskilda Gymnasium.