MTU-Gymnasiet

Idag kommer studenter från hela landet till campus M7 och G7 för att fullfölja sin passion och träffa likasinnade. När man kliver in i lokalerna upptäcker man fördelarna med att samla olika inriktningar av medieindustrin under ett tak. På MTU, precis som i arbetslivet, samlas man runt sitt projekt där man tillsammans med andra använder sina färdigheter mot en gemensam vision.

SKOLOR MED LIKNANDE UTBILDNING

• Yrkesgymnasiet Linköping

Yrkesgymnasiet Linköping - vi vill göra dig anställningsbar!

• FT
    • HA
    • HV
    • BA
    • VO
    • VF
  • Bildningscentrum Facetten

Hos oss finns en rolig mix av elever från hela Sverige

• niu
    • NA
    • HA
    • BA
    • EK
    • TE
    • IN
    • BF
  • Framtidsgymnasiet Linköping

Ta smartaste vägen till jobb eller högskola!

• IN
    • TE