Drottning Blankas Gymnasieskola Norrköping

Om DBGY Norrköping

Drottning Blankas Gymnasieskola är skolan som är engagerad i sina elever, sitt närområde och världen. Vi jobbar för att ge dig de bästa förutsättningarna att lyckas både med skolan och i arbetslivet. Våra lärare bryr sig om hur du har det och hur det går i skolan.

Vi tycker det är viktigt att variera sättet du lär dig på och engagerar oss för att undervisningen ska vara intressant, spännande och rolig. Vi har heltidsmentor som följer dig lite extra under din studietid, och våra lärare lägger alltid lite extra tid på att umgås med eleverna. Vi har höga förväntningar både på våra elever och lärare. Hos oss kan du läsa både yrkesprogram och högskoleförberedande program.

Vi har heltidsmentor som följer dig lite extra under din studietid. Du är alltid välkommen att följa en elev för en dag på skolan. Kontakta skolan så bokar vi in en tid som passar.

Vi samarbetar med bland annat Räddningstjänsten, Ung Företagsverksamhet, WorldClass m fl. Vi är också certifierade av Vård- och omsorgscollage som innebär en kvalitetsstämpel på Vård- och omsorgsprogrammet.

Välkommen till oss på Drottning Blankas Gymnasieskola!

Här kan skicka dina frågor till Drottning Blankas Gymnasieskola Norrköping.

• HV
  • VO