Morabergs Studiecentrum

På Morabergs studiecentrum studerar elever för att få behörighet till yrkesprogram, högskoleförberedande gymnasieprogram, annan utbildning eller för att gå vidare till arbetsmarknaden. På Morabergs studiecentrum arbetar personal med spetskompetens för elever som saknar något eller några ämnen för att vara behöriga till gymnasiet.

SKOLOR MED LIKNANDE UTBILDNING

• S:t Martins gymnasium

Välkommen till yrkesgymnasiet där eleven står i fokus

• FT
    • HV
    • IMY
    • IMA
    • IMS

Här kan skicka dina frågor till Morabergs Studiecentrum.

• IMV
  • IMA