Morabergs Studiecentrum

På Morabergs studiecentrum studerar elever för att få behörighet till yrkesprogram, högskoleförberedande gymnasieprogram, annan utbildning eller för att gå vidare till arbetsmarknaden. På Morabergs studiecentrum arbetar personal med spetskompetens för elever som saknar något eller några ämnen för att vara behöriga till gymnasiet.

SKOLOR MED LIKNANDE UTBILDNING

• Väsby Nya Gymnasium

"Väsby nya gymnasium är ett jättebra val av skola – vi har engagerade elever, fantasti...

• niu
    • EK
    • TE
    • HT
  • Tumba gymnasium - Xenter

Vi har topputbildningar i nära samarbete med högskolor, kultur- och näringsliv

• niu
    • HU
    • EK
    • EE
    • ES
    • RL
    • TE
  • Carl Wahren Gymnasium

Skolan sätter kunskap och individen i centrum

• BF
    • HV
    • HT
    • IN
    • BA
    • EE
    • VO
    • VF
    • RL
  • S:t Martins gymnasium

Välkommen till yrkesgymnasiet där eleven står i fokus

• HV
    • BA
  • Mimers gymnasium

Ett vanligt gymnasium för dig med Asperger och ADHD

• Järna Naturbruksgymnasium

En unik gårdsmiljö där du arbetar med får, häst och kor samt odling och skogsskötsel

• NB
  • Norra Real

Norra Real är skolan för dig som vill ha en god grund att stå på inför allt vad vuxenlivet

• HU
    • IM

Här kan skicka dina frågor till Morabergs Studiecentrum.