LBS Kreativa Gymnasiet Stockholm Södra

Creators welcome!

På LBS erbjuder vi skarpa medieutbildningar där du förutom den traditionella undervisningen även får skapa och uttrycka dig inom områden som intresserar dig lite extra. Här kommer du att få en gymnasieutbildning av hög kvalitet samtidigt som du ges en unik möjlighet att förverkliga dina drömmar om en karriär inom grafik-, medie- och spelbranschen.

Campus Södermalm!
LBS Stockholm Södra hittar du på Campus Södermalm. Ett centralt och kreativt campus med bland annat egen fotostudio och utvecklingsmiljöer för programmering i AR, VR och XR. Vi har helt nya klassrum som är anpassade för just oss och våra kreativa utbildningar, bibliotek, skolcafeteria och egen idrottshall.

Var kreativ och få högskolebehörighet!
LBS har fokus på att varje elev ska kunna nå sin fulla potential och prestera resultat som ger många valmöjligheter för vidare studier. I Stockholm finns också mängder av möjligheter för oss att integrera utbildningen med såväl medie- som spelbranschen och vi använder oss av den senaste tekniken. Samtliga våra utbildningar ger högskolebehörighet. Målet är att du efter dina tre år hos oss ska känna dig ordentligt förberedd och säker inför framtiden.

Läs mer om skolan och våra program på vår hemsida!

Visa mer

Inspireras

Reportage & Nyheter

Kontakta LBS Kreativa Gymnasiet Stockholm Södra


Fyll i dina uppgifter om du är intresserad, vill gå på öppet hus eller har frågor till LBS Kreativa Gymnasiet Stockholm Södra. LBS Kreativa Gymnasiet Stockholm Södra hör av sig inom kort!

Här kan du ange vilka program du är intresserad av på skolan (klicka på programsymbolen).

  • TE
  • ES

DETTA BEHÖVER JUSTERAS

Hittar du några fel gällande programutbud, kontaktuppgifter, länkar eller liknande i denna skolpresentation så får du gärna meddela oss.
Fyll i formuläret så rättar vi inom kort!