På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy

Jag förstår

LBS Kreativa Gymnasiet Malmö

Ny skola från hösten 2020.

Hurra, äntligen startar vi gymnasieskola i fantastiska Malmö!
Länge har vi längtat och hoppats på att få öppna upp våra dörrar i Malmö, en utav Sveriges och faktiskt världens mest innovativa städer, och nu händer det! Vill du utveckla dina kreativa sidor och samtidigt tillbringa tre år på en riktigt bra skola med fantastisk anda och miljö ska du söka LBS Kreativa gymnasiet i Malmö.

Kulturen i Malmö är sprudlande och mångkulturell, befolkningen är ung och företagen i framkant inom upplevelseindustrin, just där vi har vårt fokus. Här kommer vi stortrivas och utvecklas tillsammans med våra kreativa elever och alla samarbetspartners.

Vem är du som ska söka LBS?
Vi är skolan för dig som vill ha en verkligt inspirerande, kul och utvecklande gymnasietid i en kreativ miljö. Hos oss är alla utbildningar högskoleförberedande och ger dig ett riktigt försprång på din väg mot framtidens kreativa branscher och företag.

LBS Malmö har från start 17 systerskolor i landet vilket inte bara betyder att vi kan det här med skola, utan också att du som elev ingår i ett unikt sammanhang. Exempel på det är våra galor som eleverna runt om i Sverige träffas på varje år: LBS Music And Media awards, LBS Game Awards och nystartade LBS E-sports Awards.

Kort sagt, vill du utveckla dina kreativa sidor och samtidigt tillbringa tre år på en riktigt bra skola med fantastisk anda och miljö ska du söka LBS Kreativa gymnasiet i Malmö.

Vilka utbildningar erbjuder vi i Malmö?
I Malmö kommer vi lägga fokus på Spelutveckling, Spelgrafik, Grafisk design, Foto & Film Systemutveckling, E-sport och inte minst vår nya utbildning Media – Beteende som ger dig verktyg att påverka människors val med hjälp av psykologi och design. Spännande!

Nationella program
Estetiska programmet, Estetik och media (ESEST)

Estetiska programmet, Bild och formgivning (ESEST)

Teknikprogrammet, Design och produktutveckling (TEDES)

Teknikprogrammet, Informations- och medieteknik (TEINF).

Samarbetspartners
The Game Assembly, Fully studios, Stema Specialtryck, YSA -your studyadvisor, Dreamhack, Welcome!

Visa mer

DETTA BEHÖVER JUSTERAS

Hittar du några fel gällande programutbud, kontaktuppgifter, länkar eller liknande i denna skolpresentation så får du gärna meddela oss.
Fyll i formuläret så rättar vi inom kort!

JAG ÖNSKAR MER INFORMATION


Vill du ha mer information om skolan eller en utbildning?
Här kan skicka dina frågor till LBS Kreativa Gymnasiet Malmö.

Här kan du ange vilka program du är intresserad av på skolan (klicka på programsymbolen).

  • ES
  • TE