Kungstensgymnasiet

En liten skola med runt 450 elever innebär att du får ta stor plats. Lärarna vet vem du är och du får allt stöd du behöver. Vi arbetar ämnesintegrerat med varierande arbetssätt och examinationsformer. Alla våra inriktningar är studieförberedande och ger dig en god grund för vidare studier på högskola och universitet.

SKOLOR MED LIKNANDE UTBILDNING

• Järfälla gymnasium

På Järfälla gymnasium kan du välja att läsa inriktningar som förbereder dig för fortsatta studier...

• EK
    • ES
    • NA
    • TE
    • BA
    • EE
    • VF
    • IMV
    • IMA
    • IMS
    • GS
    • GSI

Här kan skicka dina frågor till Kungstensgymnasiet.

• ES
  • EK