Kungstensgymnasiet

Mitt i Stockholm vid Odenplan ligger Folkuniversitetets gymnasieskola med runt 370 elever. Det innebär att du får ta stor plats. Lärarna vet vem du är och du får allt stöd du behöver. Vi arbetar ämnesintegrerat med varierande arbetssätt och examinationsformer.

SKOLOR MED LIKNANDE UTBILDNING

• Väsby Nya Gymnasium

"Väsby nya gymnasium är ett jättebra val av skola – vi har engagerade elever, fantasti...

• Ingridskolans Gymnasium

En speciell skola för elever med Aspergers syndrom

• Hersby Gymnasium

Hög kvalitet och stor valfrihet

• Viktor Rydberg Gymnasium Odenplan

Skaffa dig en gedigen akademisk grund samtidigt som du utvecklar din kreativitet

• Stockholms Estetiska Gymnasium

Stockholms Estetiska Gymnasium erbjuder en bred utbildning med fördjupning

• Kulturama Gymnasium

Välkommen till Kulturama – Sveriges största center för estetiska utbildningar!

• Sjölins Gymnasium Nacka

På Sjölins Gymnasium står du med en fot i skolan och den andra i verkligheten