Kungstensgymnasiet

En liten skola med runt 450 elever innebär att du får ta stor plats. Lärarna vet vem du är och du får allt stöd du behöver. Vi arbetar ämnesintegrerat med varierande arbetssätt och examinationsformer. Alla våra inriktningar är studieförberedande och ger dig en god grund för vidare studier på högskola och universitet.

SKOLOR MED LIKNANDE UTBILDNING

• Svea Education

Nytt gymnasium från och med hösten -19 Svea Gymnasium – för dig som siktar högt med både...

• Globala gymnasiet

Globala Gymnasiet är till för dig som vill påverka

• IM
  • Vackstanäsgymnasiet

Textil design, Personlig tränare, Kock eller bagare & Trädgårdsutbildning

• niu
    • BF
    • NB
    • RL
    • GS
  • Påhlmans Gymnasium

Human Business School – Vinnande entreprenörskap! Business

• MediaGymnasiet

Inom våra väggar finns möjligheter för dig att utvecklas hur långt som helst

• Kristofferskolan

Inom ramen för undervisningen gör våra gymnasieelever vanligen två till tre längre resor

• Klara Teoretiska Gymnasium Stockholm Västra

För dig som vill vidare. Mycket vidare.

• TE

Här kan skicka dina frågor till Kungstensgymnasiet.