Kungstensgymnasiet

En liten skola med runt 450 elever innebär att du får ta stor plats. Lärarna vet vem du är och du får allt stöd du behöver. Vi arbetar ämnesintegrerat med varierande arbetssätt och examinationsformer. Alla våra inriktningar är studieförberedande och ger dig en god grund för vidare studier på högskola och universitet.

SKOLOR MED LIKNANDE UTBILDNING

• Internationella Engelska Gymnasiet Södermalm (IEGS)

Choose Internationella Engelska Gymnasiet Södermalm (IEGS) if you are looking to study in English

• IB
  • Thoren Business School Solna

Thoren Business School utbildar framtidens stjärnor inom business  På Thoren Business Schoo...

• HA
  • Stillerska

Högskoleförberedande filmutbildning - nu också med skådespeleri!

• Norra Real

Norra Real är skolan för dig som vill ha en god grund att stå på inför allt vad vuxenlivet

• HU
  • Tumba gymnasium - Xenter

Vi har topputbildningar i nära samarbete med högskolor, kultur- och näringsliv

• niu
    • FT
    • HU
    • IMA
    • EE
    • RL
    • TE
  • Klara Teoretiska Gymnasium Stockholm Östra

Hermods Gymnasium är en modern kvalitetsskola i Stockholms innerstad

• Kungsholmens Västra Gymnasium

Skolans pedagogiska idéplattform sätter elevens lärande i centrum

• VO
    • IMS
    • IMY

Här kan skicka dina frågor till Kungstensgymnasiet.