Kungstensgymnasiet

En liten skola med runt 450 elever innebär att du får ta stor plats. Lärarna vet vem du är och du får allt stöd du behöver. Vi arbetar ämnesintegrerat med varierande arbetssätt och examinationsformer. Alla våra inriktningar är studieförberedande och ger dig en god grund för vidare studier på högskola och universitet.

SKOLOR MED LIKNANDE UTBILDNING

• Klara Teoretiska Gymnasium Stockholm Östra

Hermods Gymnasium är en modern kvalitetsskola i Stockholms innerstad

• Marina Läroverket

OBS! Alla våra utbildningar ger behörighet till högskolan - Välkommen ombord!

• MX
    • NB
  • Kulturama Gymnasium

Välkommen till Kulturama – Sveriges största center för estetiska utbildningar!

• Rytmus, Stockholm

En kreativ gemenskap

• Viktor Rydberg Gymnasium Djursholm

Skaffa dig en gedigen akademisk grund samtidigt som du utvecklar din kreativitet

• Ingridskolans Gymnasium

En speciell skola för elever med Aspergers syndrom

• IMP
  • Svea Gymnasium

NY SKOLA - ÖPPNAR HÖSTEN 2020 Svea Gymnasium – för dig som siktar högt med både hjärta o...

• TE

Här kan skicka dina frågor till Kungstensgymnasiet.