Kungstensgymnasiet

En liten skola med runt 450 elever innebär att du får ta stor plats. Lärarna vet vem du är och du får allt stöd du behöver. Vi arbetar ämnesintegrerat med varierande arbetssätt och examinationsformer. Alla våra inriktningar är studieförberedande och ger dig en god grund för vidare studier på högskola och universitet.

SKOLOR MED LIKNANDE UTBILDNING

• Hvilan i Stockholm

Hvilan Utbildning vill ge dig de bästa förutsättningarna. Därför är kvalitet och omvärldsbevaknin...

• Kungsholmens Västra Gymnasium

Skolans pedagogiska idéplattform sätter elevens lärande i centrum

• VO
    • IM
  • Lilla Akademiens Musikgymnasium

Gymnasiet med världen som arbetsfält

• Klara Teoretiska Gymnasium Sollentuna

För dig som vill vidare. Mycket vidare.

• Vackstanäsgymnasiet

Textil design, Personlig tränare, Kock eller bagare & Trädgårdsutbildning

• niu
    • BF
    • NB
    • RL
    • GS
  • Marina Läroverket

OBS! Alla våra utbildningar ger behörighet till högskolan - Välkommen ombord!

• MTU
    • NB
  • Norra Real

Norra Real är skolan för dig som vill ha en god grund att stå på inför allt vad vuxenlivet

• HU
    • IM

Här kan skicka dina frågor till Kungstensgymnasiet.