Vi ses den 21-23 november 2023 på Stockholmsmässan i Älvsjö!

Klara Teoretiska Gymnasium Stockholm Södra

Välkommen till Klara Teoretiska Gymnasium Stockholm Södra! 

KLARA Södra har flyttat tillbaka till Söder på Tullgårdsgatan 12. Hela fastigheten har under tre års tid totalrenoverats och skolan kommer kan nu välkomna eleverna i en toppmodern skolmiljö, som sträcker sig mellan Blecktornsparken och kanalen.

Det här är en skola för dig med höga ambitioner. Alla våra program är studie- förberedande inför universitet och högskola. Våra program är Ekonomiprogrammet, Naturvetenskapsprogrammet, Samhällsvetenskapsprogrammet och Teknikprogrammet.

Klara Teoretiska Gymnasium Stockholm Södra ger dig många möjligheter och utmaningar. Våra lärare samarbetar med dig för att du ska hitta ett arbetssätt som gör att du utvecklas så långt som möjligt.

Målet är att du efter gymnasiet ska vara mycket väl rustad för en akademisk utbildning. För det behövs goda ämneskunskaper, väl utvecklad studieförmåga och höga betyg. Tillsammans skapar vi möjligheter för det.

Visa mer

Inspireras

Reportage & Nyheter

DETTA BEHÖVER JUSTERAS

Hittar du några fel gällande programutbud, kontaktuppgifter, länkar eller liknande i denna skolpresentation så får du gärna meddela oss.
Fyll i formuläret så rättar vi inom kort!

JAG ÖNSKAR MER INFORMATION


Vill du ha mer information om skolan eller en utbildning?
Här kan skicka dina frågor till Klara Teoretiska Gymnasium Stockholm Södra.

Här kan du ange vilka program du är intresserad av på skolan (klicka på programsymbolen).

  • NA
  • TE
  • EK
  • SA