Kärrtorps Gymnasium

På Kärrtorps gymnasium vill vi att våra elever ska komma i kontakt med samhället utanför skolan och vi gör studiebesök, bjuder in föreläsare och samarbetar med näringsliv, organisationer och universitet och högskolor i olika sammanhang. Vi erbjuder utbildning med hög kvalitet och vi som arbetar här gör allt vi kan för att våra elever ska nå sina mål.

SKOLOR MED LIKNANDE UTBILDNING

• Internationella Engelska Gymnasiet Södermalm (IEGS)

Choose Internationella Engelska Gymnasiet Södermalm (IEGS) if you are looking to study in English

• IB
  • Kungsholmens Västra Gymnasium

Skolans pedagogiska idéplattform sätter elevens lärande i centrum

• VO
  • NTI Vetenskapsgymnasiet Stockholm

NTI Vetenskapsgymnasiet är en skola för dig med ambitioner, viljan att studera och med siktet ins...

• TE
  • Spånga Gymnasium

Om du väljer Spånga Gymnasium väljer du en av Stockholms populäraste ytterstadsskolor

• NB
    • GS
  • Framtidsgymnasiet Stockholm

Ta smartaste vägen till jobb eller högskola!

• VF
    • EE
  • Globala gymnasiet

Globala Gymnasiet är till för dig som vill påverka

• ES
  • Mimers gymnasium

Ett vanligt gymnasium för dig med Asperger och ADHD

• IM

Här kan skicka dina frågor till Kärrtorps Gymnasium.