JENSEN gymnasium Wenngarn

JENSEN education planerar att starta ett nytt naturbruksgymnasium JENSEN gymnasium Wenngarn, på Wenngarn slott i Sigtuna kommun till hösten 2022. Skolan passar dig som vill satsa både på dina studier och dina intressen inom hästar och hundar. Det kommer att vara möjligt att läsa in högskolebehörighet.

Ridgymnasium
För dig som vill utvecklas inom din ridning och hästkunskap. Vi kommer att satsa på både bra hästar och lärare som utmanar dig till nästa nivå. Är du intresserad? Fyll i intresseanmälan här!

Hund och djursjukvård
Brinner du för att hjälpa hundar och andra smådjur och göra dem friska? På vår inriktning Hund och djursjukvård tar du första steget mot ett jobb som djurvårdare på djursjukhus eller veterinärklinik. Du får även rätt kunskaper för att kunna studera vidare på högskola. Fyll i intresseanmälan här!

Här kan skicka dina frågor till JENSEN gymnasium Wenngarn.

• NB