Vi ses på gymnasiemässan på Västerås arenan, Entré C, Rocklunda, den 9 november kl. 9.00 - 19: 30!

JENSEN gymnasium Kopparlunden

Vi är skolan för dig som satsar högt och hos oss får du utvecklande, utmanande och framförallt roliga år.

På JENSEN gymnasium läser du samma gymnasiegemensamma ämnen, program- och inriktningsämnen som på andra skolor. För samtliga program kan vi erbjuda intressanta programfördjupningskurser som gör dig extra väl förberedd för studier och arbetsliv, allt inom ramen för vårt utbildningskoncept - Träning för verkligheten.

Ekonomiprogramet -Management
Ekonomiprogrammet med profil Management passar dig som har siktet inställt på ett jobb i näringslivet eller har haft funderingar på att starta ett eget företag. Du får också lära dig mer om framgångsrikt ledarskap, hur företag fungerar och styrs. Utbildningen ger dig fördjupad kunskap inom ekonomi, psykologi och management. Du lär dig även om hur företag drivs i praktiken genom Ung Företagsamhet (UF).

Ekonomiprogramet -Juridik
Passar dig som är intresserad av lag och rätt och vill lära dig att förstå arbetet i domstolar. Du får möjligheten att arbeta med våra viktigaste lagar och en bättre förståelse för vårt samhälle i stort. Vi varvar klassrumsundervisning med case där du får hjälpa personer och företag att lösa juridiska problem. Ekonomiprogrammet - juridik är en bra start för dig som sen vill läsa juridik på universitetet.

Naturvetenskapsprogrammet -Idrott & Ledarskap
På Naturvetenskapsprogrammet med profil idrott och ledarskap kan du kombinera dina naturvetenskapliga intressen med intresset för träning och ledarskap. Du får kunskap kring idrottsvärldens och arbetslivets mentala och fysiska utmaningar samt strategier att leda och prestera på en högre nivå. Du kommer med kunskaper om t.ex. kommunikation, motivation och inlärning kunna leda andra i idrotts- och/eller arbetslivet. Du kommer också utveckla ditt självledarskap för att få kontroll och hitta balans mellan träning, prestation och återhämtning.

Samhällsvetenskapsprogrammet - Kriminologi
På Samhällsvetenskapsprogrammet med profil kriminologi gör du en djupdykning inom beteendevetenskapen och lär dig mer om hur kriminellt beteende skapas, varför vissa blir seriemördare samt hur den svenska kriminalvården fungerar. Du har ett brinnande intresse för områden som brott och straff, rättspsykologi, och sociologi och du vill göra skillnad. Profilen riktar sig till dig som lockas av yrken som polis, kriminalvårdare/tekniker, socionom och yrken där du har nära kontakt med andra människor.

Titta gärna på våra nya filmer från Jensen
Må bra - prestera bättre
Hur det är att gå på JENSEN

Välkommen till JENSEN gymnasium Kopparlunden i Västerås!

Visa mer

DETTA BEHÖVER JUSTERAS

Hittar du några fel gällande programutbud, kontaktuppgifter, länkar eller liknande i denna skolpresentation så får du gärna meddela oss.
Fyll i formuläret så rättar vi inom kort!

JAG ÖNSKAR MER INFORMATION


Vill du ha mer information om skolan eller en utbildning?
Här kan skicka dina frågor till JENSEN gymnasium Kopparlunden.

Här kan du ange vilka program du är intresserad av på skolan (klicka på programsymbolen).

  • NA
  • EK
  • SA