JENSEN gymnasium Jönköping

Skolan ligger på gågatan, mitt i centrum med utsikt över stadens takåsar! Våra ljusa och moderna lokaler är anpassade för att stödja en trygg skolmiljö.

Engagerade och kompetenta lärare

Våra behöriga lärare är dokumenterat duktiga pedagoger och välutbildade inom sina områden. De coachar dig till att ta ansvar för dina studier, exempelvis att sätta upp kort- och långsiktiga mål och att planera ditt arbete för att uppnå dessa. Hos oss blir varje elev uppmärksammad både när det gäller studier och personlig utveckling.

Samarbete med näringslivet
Vårt utbildningskoncept, Träning för verkligheten, genomsyrar hela skolan och allt vi gör. 
Vi jobbar aktivt med kontakter med högskolan, det lokala näringslivet och olika samhällsfunktioner.

Idrottsmöjligheter, pedagogiska promenader och mental träning
Skolan har tillgång till ett stort utbud av tränings- och idrottsanläggningar. Vår hälsoprofil innebär att eleverna får prova på många olika aktiviteter under idrottslektionerna. Vi arbetar även med pedagogiska promenader och mental träning då vi anser att god hälsa är en viktig förutsättning för framgång i både studier och yrkesliv.

Program
På JENSEN gymnasium läser du samma gemensamma ämnen, program- och inriktningsämnen som på andra skolor. Men för samtliga program kan vi erbjuda intressanta profiler som gör dig extra väl förberedd för studier och arbetsliv. Allt inom ramen för vårt utbildningskoncept, Träning för verkligheten.

Vi har behöriga och kunniga studie- och yrkesvägledare som kan svara på dina frågor kring program, kurser, behörighet och meritpoäng.

Passa på att besöka oss på Öppet hus och ställ frågor eller hör av dig för att boka in ett besök där du får följa en klass under en skoldag!

Titta gärna på våra nya filmer från Jensen
Må bra - prestera bättre
Hur det är att gå på JENSEN

Välkommen till JENSEN gymnasium Jönköping!

Visa mer

Kontakta JENSEN gymnasium Jönköping


Fyll i dina uppgifter om du är intresserad, vill gå på öppet hus eller har frågor till JENSEN gymnasium Jönköping. JENSEN gymnasium Jönköping hör av sig inom kort!

Här kan du ange vilka program du är intresserad av på skolan (klicka på programsymbolen).

  • NA
  • EK
  • SA

DETTA BEHÖVER JUSTERAS

Hittar du några fel gällande programutbud, kontaktuppgifter, länkar eller liknande i denna skolpresentation så får du gärna meddela oss.
Fyll i formuläret så rättar vi inom kort!