Idrottsgymnasiet Nacka

På Idrottsgymnasiet Nacka kan du kombinera högkvalitativa studier med träning i din egen idrott. Det gör du antingen med någon av våra 15 samarbetsföreningar i Nacka/Värmdö eller på egen hand under två schemalagda träningspass/ vecka. Våra elever har valt att satsa både på en idrottskarriär och högskoleförberedande studier.

UTVALDA SKOLOR OCH UTBILDNINGAR

• Klara Teoretiska Gymnasium Stockholm Norra

Det här är en skola för dig med höga ambitioner

• NTI Vetenskapsgymnasiet Stockholm

På NTI Vetenskapsgymnasiet Stockholm möter du lärare med hög kompetens och erfarenhet med kvalite...

• Rodengymnasiet

Rodengymnasiet erbjuder ett brett urval av nationella program

• FS
    • RL
    • BA
    • EE
    • FT
    • BF
    • VO
    • IMA
    • IMV
    • IMS
    • IMY
  • JENSEN gymnasium Norra

Välkommen till Vasastans kvalitets- och affärsskola!

• EK
  • Internationella Engelska Gymnasiet Södermalm (IEGS)

Choose Internationella Engelska Gymnasiet Södermalm (IEGS) if you are looking to study in English

• IB
    • ES
  • Bromma Gymnasium

Vi erbjuder utbildningar inom samhällsvetenskap, naturvetenskap, ekonomi och teknik

• niu
    • IMS
  • Sjölins Gymnasium Nacka

På Sjölins Gymnasium står du med en fot i skolan och den andra i verkligheten

Kontakta Idrottsgymnasiet Nacka

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad, vill gå på öppet hus eller har frågor till Idrottsgymnasiet Nacka. Idrottsgymnasiet Nacka hör av sig inom kort!