ESS-gymnasiet

En skola med specialpedagogisk profil.
Undervisningen inom ESS-gymnasiet bedrivs i trygga och trivsamma lokaler på tre adresser i Stockholm. I Liljeholmen, Vällingby och Münchenbryggeriet bygger vi ett nära samarbete mellan elever, lärare och elevhälsa. ESS-gymnasiet ansvarar också för att elever som är inskrivna på olika institutioner och sjukhus får undervisning särskilt anpassad efter sina behov.

SKOLOR MED LIKNANDE UTBILDNING

• Viktor Rydberg Gymnasium Djursholm

Skaffa dig en gedigen akademisk grund samtidigt som du utvecklar din kreativitet

• Fryshusets Gymnasium

Väx med oss på Fryshusets Gymnasium! Kombinera utbildning med det du älskar!

• niu
    • HA
    • ES
    • GS
  • Carl Wahren Gymnasium

Skolan sätter kunskap och individen i centrum

• BF
    • FT
    • HV
    • HT
    • IN
    • BA
    • EE
    • VO
    • VF
    • RL
  • JENSEN gymnasium Södra

Sveriges bästa UF-skola!

• HA
  • Marina Läroverket

OBS! Alla våra utbildningar ger behörighet till högskolan - Välkommen ombord!

• MTU
    • NB
  • Mimers gymnasium

Ett vanligt gymnasium för dig med Asperger och ADHD

• Hvilan i Stockholm

Hvilan Utbildning vill ge dig de bästa förutsättningarna. Därför är kvalitet och omvärldsbevaknin...

• EK

Här kan skicka dina frågor till ESS-gymnasiet.