ESS-gymnasiet

En skola med specialpedagogisk profil.
Undervisningen inom ESS-gymnasiet bedrivs i trygga och trivsamma lokaler på tre adresser i Stockholm. I Liljeholmen, Vällingby och Münchenbryggeriet bygger vi ett nära samarbete mellan elever, lärare och elevhälsa. ESS-gymnasiet ansvarar också för att elever som är inskrivna på olika institutioner och sjukhus får undervisning särskilt anpassad efter sina behov.

SKOLOR MED LIKNANDE UTBILDNING

Här kan skicka dina frågor till ESS-gymnasiet.

• IM