ESS-gymnasiet

En skola med specialpedagogisk profil.
Undervisningen inom ESS-gymnasiet bedrivs i trygga och trivsamma lokaler på tre adresser i Stockholm. I Liljeholmen, Vällingby och Münchenbryggeriet bygger vi ett nära samarbete mellan elever, lärare och elevhälsa. ESS-gymnasiet ansvarar också för att elever som är inskrivna på olika institutioner och sjukhus får undervisning särskilt anpassad efter sina behov.

SKOLOR MED LIKNANDE UTBILDNING

• Carl Wahren Gymnasium

Skolan sätter kunskap och individen i centrum

• BF
    • NA
    • FT
    • HV
    • HT
    • IN
    • BA
    • EE
    • VO
    • VF
    • RL
    • IMV
    • IMY
    • IMA
    • IMS

Här kan skicka dina frågor till ESS-gymnasiet.

• IMV
  • IMS