ESS-gymnasiet

En gymnasieskola med specialpedagogisk profil, som finns på flera adresser: Campus Åsö Södermalm, Tjurbergsg. 23-25 F - SA och individuellt alternativ. På Kirunag.22A i Vällingby och Lövholmsv.35 i Liljeholmen - individuellt alternativ.
Skolan strävar efter att ge eleverna en gedigen plattform för att kunna skapa sig ett självständigt liv med arbete eller med fortsatta studier.

UTVALDA SKOLOR OCH UTBILDNINGAR

• Thoren Business School Stockholm Medborgarplatsen

Thoren Business School – vi utvecklar framtidens stjärnor inom business!

• JENSEN gymnasium Södra

Sveriges bästa UF-skola!

• FS
  • ProCivitas Privata Gymnasium Stockholm Karlberg

På ProCivitas Privata Gymnasium Karlberg ställer vi höga krav på våra elever och vår verksamhet. ...

• CyberGymnasiet Stockholm

Välkommen till en skola där alla kan mer!

• TE
    • HU
    • ES
    • HV
    • EE
    • IMV
    • IMY
  • MediaGymnasiet

Inom våra väggar finns möjligheter för dig att utvecklas hur långt som helst

• TE
    • ES
  • Norra Real

Norra Real är skolan för dig som vill ha en god grund att stå på inför allt vad vuxenlivet

• HU
    • IMV
  • Marina Läroverket

OBS! Alla våra utbildningar ger behörighet till högskolan - Välkommen ombord!

• NB
    • MX

Här kan skicka dina frågor till ESS-gymnasiet.

• IMA