På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Välkommen till Sveriges största digitala Gymnasiemässa den 22 - 23 november!

Designgymnasiet Kungsholmen

Välkommen till Designgymnasiet Kungsholmen!

Designgymnasiet Kungsholmen är en personlig skola med ca 330 elever i  Stadshagen på Kungsholmen. Design går som en röd tråd genom alla våra utbildningar, oavsett om du väljer estet-, teknik- eller försäljnings- och serviceprogrammet. Välj mellan inriktningar som arkitektur, grafisk design, inredningsdesign, produktdesign och utställningsdesign. Hos oss hittar du en kreativ och stimulerande stämning, kunniga lärare och en miljö där vi bryr oss om varandra. Välkommen att bli en av oss!

Designgymnasiet Kungsholmen är en av Sveriges bästa designskolor på gymnasienivå. Nyfikenhet, kreativitet och ett stort intresse för design förenar elever och lärare då vi utbildar framtidens designers och produktutvecklare.

En  härlig atmosfär med engagerade lärare
Skolan ligger i moderna, mysiga lokaler i Stadshagen på Kungsholmen, en stadsdel som växer och utvecklas i snabb takt. Lärarna på Designgymnasiet har stor erfarenhet från branscherna de undervisar i. De fungerar också som mentorer genom hela din utbildning och kan dela med sig av både råd och kontakter, oavsett om du vill börja arbeta eller studera vidare efter gymnasiet.

Vill du studera vidare eller arbeta direkt efter gymnasiet?
Både Estetprogrammet och Teknikprogrammet ger grundläggande högskolebehörighet så du kan läsa vidare efter gymnasiet. På Handelsprogrammet behöver du välja relevanta kurser under din gymnasietid för att få grundläggande högskolebehörighet. Dessa kurser erbjuder vi på skolan. Vår studie- och yrkesvägledare hjälper dig att välja kurser så de passar dina framtida planer. 

Designgymnasiet Kungsholmen erbjuder designutbildningarna Arkitektur och design, Grafisk design, Inredningsdesign, Produktdesign samt Utställningsdesign inom de tre gymnasieprogrammen Teknikprogrammet, Försäljnings- och serviceprogrammet och Estetiska programmet. Om du har ett brinnande intresse för design och är nyfiken på att lära dig mer så har vi förmodligen ett program som passar dig.

Visa mer

Inspireras

Reportage & Nyheter

DETTA BEHÖVER JUSTERAS

Hittar du några fel gällande programutbud, kontaktuppgifter, länkar eller liknande i denna skolpresentation så får du gärna meddela oss.
Fyll i formuläret så rättar vi inom kort!

JAG ÖNSKAR MER INFORMATION


Vill du ha mer information om skolan eller en utbildning?
Här kan skicka dina frågor till Designgymnasiet Kungsholmen.

Här kan du ange vilka program du är intresserad av på skolan (klicka på programsymbolen).

  • TE
  • ES
  • FS