Vi ses på Stockholms gymnasiemässa i Älvsjö 21–23 november!

Designgymnasiet Kungsholmen

Välkommen till Designgymnasiet Kungsholmen!

Designgymnasiet Kungsholmen är en personlig skola med ca 300 elever i  Stadshagen på Kungsholmen. Design går som en röd tråd genom alla våra utbildningar, oavsett om du väljer estet-, teknik- eller handelsprogrammet. Välj mellan inriktningar som arkitektur, grafisk design, inredningsdesign, produktdesign och utställningsdesign. Hos oss hittar du en kreativ och stimulerande stämning, kunniga lärare och en miljö där vi bryr oss om varandra. Välkommen att bli en av oss!

Designgymnasiet Kungsholmen är en av Sveriges bästa designskolor på gymnasienivå. Nyfikenhet, kreativitet och ett stort intresse för design förenar elever och lärare då vi utbildar framtidens designers och produktutvecklare.

En  härlig atmosfär med engagerade lärare
Skolan ligger i moderna, mysiga lokaler i Stadshagen på Kungsholmen, en stadsdel som växer och utvecklas i snabb takt. Lärarna på Designgymnasiet har stor erfarenhet från branscherna de undervisar i. De fungerar också som mentorer genom hela din utbildning och kan dela med sig av både råd och kontakter, oavsett om du vill börja arbeta eller studera vidare efter gymnasiet.

Vill du studera vidare eller arbeta direkt efter gymnasiet?
Både Estetprogrammet och Teknikprogrammet ger grundläggande högskolebehörighet så du kan läsa vidare efter gymnasiet. På Handelsprogrammet behöver du välja relevanta kurser under din gymnasietid för att få grundläggande högskolebehörighet. Dessa kurser erbjuder vi på skolan. Vår studie- och yrkesvägledare hjälper dig att välja kurser så de passar dina framtida planer.

Designgymnasiet Kungsholmen erbjuder designutbildningarna Arkitektur och design, Grafisk design, Inredningsdesign, Produktdesign samt Utställningsdesign inom de tre gymnasieprogrammen Teknikprogrammet, Handelsprogrammet och Estetiska programmet. Om du har ett brinnande intresse för design och är nyfiken på att lära dig mer så har vi förmodligen ett program som passar dig.

Här kan skicka dina frågor till Designgymnasiet Kungsholmen.

• HA
  • ES