Designgymnasiet Göteborg

Välkommen till Designgymnasiet Göteborg!

Design går som en röd tråd genom alla våra utbildningar, oavsett om du väljer estet-, teknik- eller försäljnings- och serviceprogrammet. Här kan du välja mellan inriktningar som arkitektur, grafisk design, inredningsdesign, modedesign och produktdesign. På skolan finns en kreativ och stimulerande stämning, kunniga lärare och en miljö där vi bryr oss om varandra. Välkommen att bli en av oss!

Designgymnasiet Göteborg är en av Sveriges bästa designskolor på gymnasienivå. Nyfikenhet, kreativitet och ett stort intresse för design förenar elever och lärare då vi utbildar framtidens designers och produktutvecklare.

En härlig atmosfär med engagerade lärare
Skolan ligger i moderna, mysiga lokaler på Masthuggstorget, en central stadsdel med bra förbindelser. Lärarna på Designgymnasiet har stor erfarenhet från branscherna de undervisar i. De fungerar också som mentorer genom hela din utbildning och kan dela med sig av både råd och kontakter, oavsett om du vill börja arbeta eller studera vidare efter gymnasiet.

Varför ska jag söka till Designgymnasiet Göteborg?
Vi har under lång tid jobbat upp samarbeten i branschen och drar till oss lärare med bred och djup erfarenhet inom design. Det skapar en unik miljö för dig att få utvecklas och testa dina vingar inom olika former av skapande. Nyfikenhet, kreativitet och ett stort intresse för design förenar elever och lärare då vi utbildar framtidens designers.

Designgymnasiet Göteborg erbjuder designutbildningarna Arkitektur och design, Grafisk design, Inredningsdesign, Produktdesign samt inom de gymnasieprogrammen Teknikprogrammet och Estetiska programmet. Om du har ett brinnande intresse för design och är nyfiken på att lära dig mer så har vi förmodligen ett program som passar dig.

Visa mer

Inspireras

Reportage & Nyheter

Kontakta Designgymnasiet Göteborg


Fyll i dina uppgifter om du är intresserad, vill gå på öppet hus eller har frågor till Designgymnasiet Göteborg. Designgymnasiet Göteborg hör av sig inom kort!

Här kan du ange vilka program du är intresserad av på skolan (klicka på programsymbolen).

  • TE
  • ES

DETTA BEHÖVER JUSTERAS

Hittar du några fel gällande programutbud, kontaktuppgifter, länkar eller liknande i denna skolpresentation så får du gärna meddela oss.
Fyll i formuläret så rättar vi inom kort!