Designgymnasiet Göteborg

Ny gymnasieskola från hösten 2022 - Designgymnasiet i härligt kreativa Göteborg!

Vi ser fram emot att få bygga en unik skola med en stark designkultur och stort designnätverk. För elever på skolan kommer alla förutsättningar finnas att lyckas med sina studier och bli mycket bra förberedd inför livet efter gymnasiet.

Varför ska du söka till Designgymnasiet Göteborg?
Designgymnasiet har under lång tid jobbat upp samarbeten i branschen och drar till sig lärare med omfattande erfarenheter inom design, vilket skapar en unik miljö för elever att få utvecklas i och pröva sina vingar inom olika former av skapande. Design är den röda tråd som går genom alla skolans utbildningar, oavsett vilket program eleven väljer.

Skolan kommer förbereda dig för framtida jobb inom modedesign, inredningsdesign, arkitektur eller produktdesign, samt för vidare studier på högskolor eller universitet.

Här kan skicka dina frågor till Designgymnasiet Göteborg.

• TE
  • ES