Vi ses 7 - 9 november på Gymnasiedagarna på Svenska mässan i Göteborg!

Designgymnasiet Göteborg

Har du också designdrömmar?

Designgymnasiet Göteborg bygger en unik skola med en stor designkultur och ett stort designnätverk. Design går som en röd tråd genom alla våra utbildningar oavsett om du läser arkitektur, grafisk design, inredningsdesign, produktdesign eller modedesign. På Designgymnasiet får du jobba med hela designprocessen, från idé till färdig produkt.

Efter Designgymnasiet
På Designgymnasiet får du följa dina designdrömmar och ägna dig åt just ditt intresse samtidigt som du blir förberedd för vidare studier på högskola och universitet. Det finns en mängd olika högskolor och yrkeshögskolor inom design för dig som efter gymnasiet vill fortsätta med skapandet. Eftersom alla våra utbildningar ger högskolebehörighet får du även möjligheten att plugga vidare mot en mängd andra yrken.

Varför ska jag söka till Designgymnasiet Göteborg?
Vi har under lång tid jobbat upp samarbeten i branschen och drar till oss lärare med bred och djup erfarenhet inom design. Det skapar en unik miljö för dig att få utvecklas och testa dina vingar inom olika former av skapande. Nyfikenhet, kreativitet och ett stort intresse för design förenar elever och lärare då vi utbildar framtidens designers.

Visa mer

Inspireras

Reportage & Nyheter

DETTA BEHÖVER JUSTERAS

Hittar du några fel gällande programutbud, kontaktuppgifter, länkar eller liknande i denna skolpresentation så får du gärna meddela oss.
Fyll i formuläret så rättar vi inom kort!

JAG ÖNSKAR MER INFORMATION


Vill du ha mer information om skolan eller en utbildning?
Här kan skicka dina frågor till Designgymnasiet Göteborg.

Här kan du ange vilka program du är intresserad av på skolan (klicka på programsymbolen).

  • TE
  • ES