På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

LBS Kreativa Gymnasiet Trollhättan

Creators welcome!

LBS Trollhättan ligger i Schwans villa. Sammanhållningen bland eleverna märks tydligt när det görs film, fotograferas, produceras musik och utvecklas spel. Att vi finns i Trollhättan är definitivt ingen slump. Det här är en stad som utvecklas och självklart vill LBS vara en del av det.

Var kreativ och få högskolebehörighet!

LBS har fokus på att varje elev ska kunna nå sin fulla potential och prestera resultat som ger många valmöjligheter för vidare studier. För det krävs självförtroende och en trygg och trivsam skolmiljö. Men det krävs också motivation.

På LBS erbjuder vi skarpa medieutbildningar där du förutom den traditionella undervisningen även får skapa och uttrycka dig inom områden som intresserar dig lite extra. Det ger en skola med speciell samhörighet, dynamik och kreativitet. Det ger engagerade lärare och självständiga elever. Det ger en skola som erbjuder både mediekompetens och högskolebehörighet.

Plugga ditt intresse på LBS!

Samtliga våra utbildningar ger högskolebehörighet. Hos oss får du även lära dig mer om områden som intresserar dig. Du får också jobba med dem både praktiskt och kreativt. LBS erbjuder utbildningar inom speldesign och spelutveckling, musikproduktion, media och grafisk design. Hos oss lägger du grunden för att kunna läsa vidare och utvecklas inom ditt intresse. Målet är att du efter dina tre år hos oss ska känna dig ordentligt förberedd och säker inför framtiden. 

Visa mer

Inspireras

Reportage & Nyheter

DETTA BEHÖVER JUSTERAS

Hittar du några fel gällande programutbud, kontaktuppgifter, länkar eller liknande i denna skolpresentation så får du gärna meddela oss.
Fyll i formuläret så rättar vi inom kort!

JAG ÖNSKAR MER INFORMATION


Vill du ha mer information om skolan eller en utbildning?
Här kan skicka dina frågor till LBS Kreativa Gymnasiet Trollhättan.

Här kan du ange vilka program du är intresserad av på skolan (klicka på programsymbolen).

  • TE
  • ES