Cultura gymnasium

På Cultura förbereder vi eleverna för framtiden, med fokus på fortsatta studier och personlig utveckling. Här tränas eleverna i en vetenskaplig arbetsmetod av duktiga och engagerade lärare. Cultura inspirerar till företagsamhet, att ta tillvara möjligheter och förändringar, att utveckla och skapa egna personliga värden.

UTVALDA SKOLOR OCH UTBILDNINGAR

• Tekniska Gymnasiet Helsingborg

Teknik på riktigt. Kunskap för livet.

• NTI Gymnasiet Helsingborg

Inför läsåret 23/24 inleds en process som på sikt innebär att NTI Gymnasiet Helsingborg och NTI V...

• ES
    • EE
  • Ystad Gymnasium

Här möter gamla traditioner en toppmodern syn på lärande

• niu
    • ES
    • HV
    • FS
    • HT
    • RL
    • BA
    • EE
    • FT
    • BF
    • VO
    • NB
    • IMA
    • IMV
    • IMS
    • IMY
    • AGI
    • AGN
  • Thoren Business School Malmö

Traditionell kunskap. Verkligt företagande. Global förståelse. Allt förenat i en stark skolanda.

• ProCivitas Privata Gymnasium Helsingborg

ProCivitas Privata Gymnasium har som ambition att vara Sveriges bästa gymnasieskola

• JENSEN gymnasium Lund

När eleverna själva tycker till i våra enkäter så är lärarna det som de tycker är allra bäst!

• FS
  • Malmö Borgarskola

Din inre drivkraft och motivation är avgörande för att du ska kunna förverkliga dina drömmar

• IB
    • HT
    • IMV

Kontakta Cultura gymnasium

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad, vill gå på öppet hus eller har frågor till Cultura gymnasium. Cultura gymnasium hör av sig inom kort!