På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Angeredsgymnasiet

På Angeredsgymnasiet får du som elev ta ett stort ansvar för dina studier och jobba i projekt som är hämtade från verkligheten. Vi samarbetar med forskare och företag utanför skolan och ingår i internationella projekt. Vårt sätt att arbeta har inspirerat flera andra skolor. 

Om du behöver förbättra dina kunskaper i svenska språket för att kunna börja på gymnasiet har vi de rätta metoderna.

Kunskapsportalen, KP
KP är en studieverkstad där utbildade pedagoger finns på plats för att möta dig på dina villkor och utifrån det pedagogiska behov du har för stunden. KP är beläget på en central plats i skolan och är öppen under i stort sett hela skoldagen.

Trygghet i skolan
Vi vill att du skall trivas och känna trygghet i skolan och vi har flera personalkategorier som enbart arbetar med elevers hälsa och trivsel.

Här finns skolsköterskor, skolläkare, kuratorer, studie- och yrkesvägledare och fritidsledare som ansvarar för olika delar av din situation i skolan. Vi har även kameraövervakning alla våra entréer och korridorer, detta för att både du och våra anställda ska känna er trygga.

Program
För dig som vill läsa vidare på högskola och universitet har vi flera studieförberedande gymnasieprogram, men vi har också yrkesförberedande program.

Öppet hus
Angeredsgymnasiet öppnar skolan för dig när du vill. Kontakta Catarina på telefon 0730-28 62 37.

Riksgymnasiet är en del av Angeredsgymnasiet och är anpassat för dig med stora rörelsehinder. Verksamheten har tre delar: Skola, habilitering och elevhem. Skolan anpassas efter dina behov och studietiden är därför vanligtvis fyra år.

Visa mer

DETTA BEHÖVER JUSTERAS

Hittar du några fel gällande programutbud, kontaktuppgifter, länkar eller liknande i denna skolpresentation så får du gärna meddela oss.
Fyll i formuläret så rättar vi inom kort!

JAG ÖNSKAR MER INFORMATION


Vill du ha mer information om skolan eller en utbildning?
Här kan skicka dina frågor till Angeredsgymnasiet.

Här kan du ange vilka program du är intresserad av på skolan (klicka på programsymbolen).

  • NA
  • EK
  • SA
  • FS
  • VO
  • IMA
  • IMV
  • IMS
  • IMY