Voxnadalens gymnasium

Voxnadalens gymnasium är skolan med stor gemenskap där vi jobbar för att alla elever ska trivas, utvecklas och känna sig trygga. Vi erbjuder ett brett utbud av program och inriktningar i en modern och kreativ miljö. Skolan ligger mitt i centrala Edsbyn i ljusa, fräscha och trivsamma lokaler.

Din framtid börjar här
Hos oss finns en positiv framtidstro, där alla lämnar skolan med goda kunskaper och bra verktyg för framtiden. Vi erbjuder en gymnasieutbildning av hög kvalitet. Dina studier kan kombineras med idrott, resor ut i världen, praktik i olika former och möjligheten att prova på samt förverkliga en idé genom att driva ett UF-företag.

Vi samarbetar med näringslivet och erbjuder praktik inom flera gymnasieprogram.  Du får lära dig hur det går till ute i verkligheten samtidigt som du utbildar dig och kan knyta kontakter inför arbetslivet.

Det ska vara roligt att studera
Som elev har du tillgång till modern teknik och du får möta ett varierat undervisningssätt. Varje elev på skolan får en egen bärbar dator för att göra gymnasieutbildningen lättare, både under skoltid och på hemmaplan. Vi vill att du ska ha roligt och att du ska trivas under din gymnasietid. Vår skola präglas av öppenhet och delaktighet. Som elev har du ett nära samarbete med lärare och kan vara med och påverka din utbildning.

Vi finns på Sveriges topp-10-lista
Varje elev på skolan är unik och fokus på dig och din utveckling är viktig. Hos oss får du goda kunskaper inför fortsatta studier på universitet och högskola. Vi finns på Sveriges topp-10-lista över andel elever som uppnår grundläggande behörighet till högskola och universitet – det är vi stolta över.

Vår vision
Alla våra elever ska lämna skolan med en positiv tro på sig själva, väl motiverade och förberedda för vidare studier och arbete.

Ni har väl sett vår nya ”skrytvägg”😁 i Arenan? Här presenterad av Amanda och Frida i EK16! Kom och kolla och klappa dig på axeln du med - VOXGYM rules🤙 #skrytvägg #ek16 #voxgymrules #voxnadalensgymnasium #edsbyn #ovanåkerskommun

Vinst igår för Edsbyn, 4-3🔴🔵! Ni vet väl att det ordnas barnpassning i Klubb Loe med VOXGYM’s Barn- och Fritidsprogram? Här ser ni Maria, Ayub och Kine roa barnen👌 #bf15 #voxgym #bandybyn #barnochfritidsprogrammet #voxnadalensgymnasium #edsbyn #ovanåkerskommun

VOXGYM’s FN-grupp var på plats och sålde fika på Röda kvarn igår kväll när polisen Mustafa Panshiri föreläste om mångkulturellt samhälle, en mycket uppskattad föreläsning! #mustafapanshiri #rödakvarn #edsbyn #fngruppenvoxgym #voxnadalensgymnasium #edsbyn #ovanåkerskommun

Just nu söker vi en gymnasielärare i ma och annat ämne med start vt-18. Läs mer och ansök på www.ovanaker.se/jobb #välkommentilloss #ledigtjobb #voxgym #ansök #voxnadalensgymnasium #mattelärare #edsbyn #ovanåkerskommun