Sorsele Gymnasieskola

Sorsele gymnasieskola bedriver IVIK-gymnasium för ungdomar som nyligen anlänt till Sverige. Målsättningen för eleverna är att bli behöriga för att kunna fortsätta sina studier på ett nationellt program inom gymnasieskolan. Vår litenhet är vår stora styrka. Flexibla lösningar och en bra kontakt mellan eleverna och skolans personal är honörsord.

SKOLOR MED LIKNANDE UTBILDNING

• Yrkesgymnasiet Skellefteå

Yrkesgymnasiet Skellefteå - vi vill göra dig anställningsbar

• FT
    • IN
    • BA
    • EE
    • VO
  • Yrkesgymnasiet Umeå

Yrkesgymnasiet Umeå - vi vill göra dig anställningsbar!

• FT
    • HV
    • BA
    • EE
    • VF
    • IM

Här kan skicka dina frågor till Sorsele Gymnasieskola.