Solbergagymnasiet

På Solbergagymnasiet finns glädje över livet och hopp om den ljusnande framtiden. Du möter härliga människor som bryr sig. Du får studera det som du är allra mest intresserad av. Solbergagymnasiet ger dig kunskapsbasen och beredskapen för ditt framtida liv, vare sig det rör vidare studier eller arbetsliv.

SKOLOR MED LIKNANDE UTBILDNING

• Karlstad Fria Läroverk

Här utgår vi från elevernas intressen och låter dem prägla hela skolan

• niu
    • BF
    • EK
    • EE
    • TE
    • NA

Här kan skicka dina frågor till Solbergagymnasiet.

• NA
  • EK