Realgymnasiet Norrköping

På Realgymnasiet i Norrköping använder vi det du tycker är roligt som en genväg till kunskap och färdigheter. Vi vet att det går så mycket lättare att lära sig nya saker när man har roligt. Här kan du läsa IT-tekniker, IT-Support, Great Security Säkerhetstekniker, Teknik, Ridning, Hund, Naturturism och Djurpark.

Härlig arbetsmiljö och vi-känsla genomsyrar vår lilla skola. Vi lär mitt i verkligheten och förbereder oss både för yrkesliv eller vidare studier. Vi erbjuder också lärling för den som vill vässa sig extra mycket inom sin bransch.

Bredden av våra utbildningar gör skolan till en plats med många olika intressen under samma tak. Alla våra utbildningar genomförs och utvecklas i nära samarbete med branschen. På så sätt kan vi alltid möta nya krav som ställs och du som elev får uppleva det riktiga arbetslivet redan under skoltiden. Ett gott exempel är vårt unika och nära samarbete med Kolmårdens djurpark. Inom IT så samarbetar vi med Microsoft och Cisco.

Lärlingsutbildning
På de flesta av Realgymnasiets skolor
kan du välja att läsa som Lärling och på Realgymnasiet i Norrköping kan du läsa Lärling på  alla program utom Teknikprogrammet.

Välkommen!

Visa mer

DETTA BEHÖVER JUSTERAS

Hittar du några fel gällande programutbud, kontaktuppgifter, länkar eller liknande i denna skolpresentation så får du gärna meddela oss.
Fyll i formuläret så rättar vi inom kort!

JAG ÖNSKAR MER INFORMATION


Vill du ha mer information om skolan eller en utbildning?
Här kan skicka dina frågor till Realgymnasiet Norrköping.

Här kan du ange vilka program du är intresserad av på skolan (klicka på programsymbolen).

  • TE
  • EE
  • NB