Realgymnasiet Linköping

På Realgymnasiet i Linköping får du teoretisk, praktisk och relevant kunskap att använda från dag ett.

På Realgymnasiet använder vi det du tycker är roligt som en genväg till kunskap och färdigheter. Vi vet att det går så mycket lättare att lära sig nya saker när man har roligt.

För att du ska få de allra bästa förutsättningarna efter gymnasiet bygger våra utbildningar på verkliga behov i svenska tillväxtbranscher samtidigt som du som elev skapar ett riktigt bra kontaktnät för framtiden.

Vill du plugga vidare eller jobba direkt? Valet är ditt! Du får en utbildning av hög kvalitet som både leder till jobb direkt efter examen och vidare studier på högskolenivå. Vi erbjuder alla våra elever möjlighet till högskolebehörighet ifall du vill läsa vidare på högskola eller universitet.

Lärlingsutbildning
På Realgymnasiets skolor
kan du välja att läsa som Lärling på alla yrkesförberedande utbildningar förutom ProMeister Fordon, Nordic Choice Hotels och Great Security Säkerhetstekniker som redan är en lärlingsutbildning.

Välkommen!

Här kan skicka dina frågor till Realgymnasiet Linköping.

• TE
  • HT