Proffsgymnasiet

En liten skola med stora möjligheter!

Vår ambition och övertygelse är att Proffsgymnasiet ska vara en skola och arbetsplats med utrymme för idéer och entreprenörskap. Vi vill på ett lättförståeligt sätt förmedla kunskap genom en avspänd och lyhörd relation med elever, vårdnadshavare och mellan personal.

Vi värdesätter trivsel och samarbete och respekterar varandra utifrån våra olika förutsättningar. Alla ska känna sig trygga, sedda och få möjligheter att växa och nå målen under utbildningen.

För att lyckas med vår ambition har vi duktig och engagerad personal, väl fungerande lokaler och utrustning samt ett fantastiskt kontaktnät och relation med fordonbranschföretag i Örebro län.

Vi har inriktningarna Karosseri och lackering samt Lastbil och mobila maskiner och ger yrkesutgångarna Lackerare, Bilplåtslagare, Lastbilsmekaniker och Maskinmekaniker

Vill du prova att vara "elev för en dag"?
Kontakta Mathias Pettersson, [email protected] tel: 070-20 20 536

Hos oss blir du ett Proffs!

Här kan skicka dina frågor till Proffsgymnasiet.

• FT