ProCivitas Privata Gymnasium Stockholm Karlberg

På ProCivitas ställer vi höga krav på våra elever och vår verksamhet. Våra lärare är experter på att möta och utmana studiemotiverade elever så att de når sin fulla potential. Hos oss präglas kulturen av engagemang, gemenskap och entreprenörskap.

SKOLOR MED LIKNANDE UTBILDNING

• Viktor Rydberg Gymnasium Odenplan

Skaffa dig en gedigen akademisk grund samtidigt som du utvecklar din kreativitet

• Hvilan i Stockholm

Hvilan Utbildning vill ge dig de bästa förutsättningarna. Därför är kvalitet och omvärldsbevaknin...

• Marina Läroverket

OBS! Alla våra utbildningar ger behörighet till högskolan - Välkommen ombord!

• MX
    • NB
  • Stillerska

Högskoleförberedande filmutbildning - nu också med skådespeleri!

• ES
  • Rudbeck

Inget annat gymnasium kommer i närheten av det som Rudbeck erbjuder dig

• niu
    • rig
    • HU
    • EE
    • ES
    • TE
    • IM
  • Tullinge gymnasium

Tullinge gymnasium är en skola för dig som är studiemotiverad

• VO
    • TE
  • Kungsholmens Västra Gymnasium

Skolans pedagogiska idéplattform sätter elevens lärande i centrum

• VO
    • IM

Här kan skicka dina frågor till ProCivitas Privata Gymnasium Stockholm Karlberg.