Vi ses den 21-23 november 2023 på Stockholmsmässan i Älvsjö!

ProCivitas Privata Gymnasium Stockholm Karlberg

På ProCivitas Privata Gymnasium Karlberg ställer vi höga krav på våra elever och vår verksamhet. Våra lärare är experter på att möta och utmana studiemotiverade elever så att de når sin fulla potential. Undervisningen genomsyras av samhällsengagemang och koppling till näringslivet där våra ledord work hard, dream big, be nice finns med genom alla led. Hos oss präglas kulturen av engagemang, gemenskap och entreprenörskap. Vår målsättning är att bli Sveriges bästa gymnasium.

Som ProCivitas-elev kan du förvänta dig en skolgång utöver det vanliga. Vi vill att du, utöver att få gedigna teoretiska kunskaper, ska förbättra din sociala och kommunikativa kompetens samt utveckla din egen drivkraft. Utbildningen syftar till att koppla samman teori och verklighet, vilket ger dig en säker plattform inför framtiden.

För att ytterligare förstärka kopplingen erbjuder vi dig en mentor från arbetslivet samt bjuder in föreläsare från skilda kompetensområden. För att nå goda studieresultat är det viktigt att du trivs, mår bra och känner dig trygg. Stämningen på skolan präglas av att alla som arbetar eller studerar där behandlar varandra med respekt.

Som elev hos oss kommer du att ses som en vuxen människa – med både den frihet och de krav det innebär. Vi har en harmonisk studiemiljö som inspirerar och ger studiero. Våra lokaler är moderna och centralt belägna. All personal på skolan strävar efter att skapa de bästa förutsättningarna för dig som elev.

Vi är en liten skola där alla känner alla och där närheten mellan elever och lärare är tydlig varje dag. Den lilla skolans organisation gör dessutom att beslutsvägarna är korta och att vi kan vara flexibla och lyhörda för våra elevers önskemål och idéer. De framgångar som vårt koncept givit gör att vi idag är på god väg mot vårt mål att vara Sveriges bästa gymnasieskola.

Visa mer

Inspireras

Reportage & Nyheter

DETTA BEHÖVER JUSTERAS

Hittar du några fel gällande programutbud, kontaktuppgifter, länkar eller liknande i denna skolpresentation så får du gärna meddela oss.
Fyll i formuläret så rättar vi inom kort!

JAG ÖNSKAR MER INFORMATION


Vill du ha mer information om skolan eller en utbildning?
Här kan skicka dina frågor till ProCivitas Privata Gymnasium Stockholm Karlberg.

Här kan du ange vilka program du är intresserad av på skolan (klicka på programsymbolen).

  • NA
  • EK
  • SA