Vi ses den 21-23 november 2023 på Stockholmsmässan i Älvsjö!

ProCivitas Privata Gymnasium Stockholm Karlberg

Välkommen till ProCivitas Privata Gymnasium Karlberg!

På ProCivitas Privata Gymnasium Karlberg genomsyras undervisningen av samhällsengagemang och koppling till näringslivet. Efter dina tre år hos oss ska du känna dig både nyfiken och modig att möta framtiden för nya spännande möjligheter.

Samarbete med näringsliv
Vi vill att du, utöver att få gedigna teoretiska kunskaper, ska förbättra din sociala och kommunikativa kompetens samt utveckla din egen drivkraft. Utbildningen syftar till att koppla samman teori och verklighet, vilket ger dig en säker plattform inför framtiden. För att ytterligare förstärka kopplingen erbjuder vi dig en mentor från arbetslivet.

Entreprenörskap
En viktig del av utbildningarna på ProCivitas är fokuset på entreprenörskap, som går som en röd tråd genom hela verksamheten. Vi använder Ung Företagsamhets välbeprövade koncept för hur man startar och driver ett eget företag under ett skolår. När omvärlden kommer in i skolvardagen växer du som elev i det samarbetet. 

Sammanhållning mellan elever och lärare
Som elev hos oss kommer du att ses som en vuxen människa – med både den frihet och de krav det innebär. Vi är en liten skola där alla känner alla och där närheten mellan elever och lärare är tydlig varje dag. Den lilla skolans organisation gör dessutom att beslutsvägarna är korta och att vi kan vara flexibla och lyhörda för våra elevers önskemål och idéer. 

Visa mer

Inspireras

Reportage & Nyheter

DETTA BEHÖVER JUSTERAS

Hittar du några fel gällande programutbud, kontaktuppgifter, länkar eller liknande i denna skolpresentation så får du gärna meddela oss.
Fyll i formuläret så rättar vi inom kort!

JAG ÖNSKAR MER INFORMATION


Vill du ha mer information om skolan eller en utbildning?
Här kan skicka dina frågor till ProCivitas Privata Gymnasium Stockholm Karlberg.

Här kan du ange vilka program du är intresserad av på skolan (klicka på programsymbolen).

  • NA
  • EK
  • SA