Öckerö seglande Gymnasieskola

På Öckerö seglande gymnasieskola har vi havet som klassrum. De flesta av skolans elever seglar på vårt eget skolskepp T/S Gunilla. Seglingarna tar eleverna till olika länder på båda sidor av Atlanten. På Öckerö seglande gymnasieskola erbjuder vi en krävande utbildning i ett tillåtande klimat. Vi har verklighetsförankrad undervisning på riktigt genom att eleverna tillbringar tid på vårt segelskepp och i hamnar världen över.

SKOLOR MED LIKNANDE UTBILDNING

Här kan skicka dina frågor till Öckerö seglande Gymnasieskola.

• NA
  • SFU