NTI Gymnasiet Johanneberg

Välkommen till NTI Gymnasiet Johanneberg

Högsta tänkbara måluppfyllelse, avancerat Makerspace och lärare i världsklass. Det har gjort NTI Gymnasiet Johanneberg (tidigare IT-Gymnasiet) till det mest sökta teknikalternativet i regionen! Vi har fullt fokus på stark och bred behörighet till högskolan, i kombination med att ge eleverna möjlighet att få ägna sig åt sitt stora intresse - IT. Elevhälsa och specialundervisning är en självklarhet för oss. Att vi tänker rätt visas inte bara i olika elevutvärderingar utan också genom erkännande på internationella konferenser.

NTI Gymnasiet är Sveriges ledande gymnasieskola inom tech, science och IT. På 25 platser runt om i landet gör våra elever sig redo för en digital värld i snabb förändring. I höst är kanske du en av oss. Oavsett om du väljer att plugga vidare eller börja arbeta direkt efter examen kommer du att ha nytta av din aktuella kunskap och erfarenhet från att använda den allra senaste tekniken. Du kommer att vara vaken och observant på ny forskning och heta trender. Forma din egen framtid idag, var med och utveckla samhället imorgon.

VÅRA PROGRAM:

NTI TEKNIK - Teknikprogrammet med inriktning informations- och medieteknik
Programmet ger en bred behörighet till vidare studier. Programmet ger dig goda kunskaper och möjlighet till att fördjupa dig inom matte, teknik och programmering. Bygg prototyper i vårt MakerSpace och fördjupa dig för att få den högsta behörigheten.

NTI DESIGN - Estetiska programmet med inriktning estetik och media
Årogrammet är perfekt för dig som vill designa framtiden! Vi sammanför tradition med nyskapande inom medieproduktion och digital kreativitet. Genom projekt med både interna och externa uppdragsgivare lär du dig om dagens medier samt hur du bäst utnyttjar dem för att få fram ditt budskap. Denna utbildning ger dig grundläggande behörighet till högskolan jämte en spetsutbildning som låter dig ta steget direkt ut i yrkeslivet.

NTI IT - El- och energiprogrammet med inriktning dator- och kommunikationsteknik
Här är det fullt fokus på dator och nätverksteknik. Det gör dig väl förberedd för praktik på ett av våra samarbetsföretag – och mycket attraktiv för nätverksbranschen efter avklarad examen. Du lär dig bygga allt från enklare hemmanätverk till mindre företagsnät och IT-säkerhet är ett givet fokus.

NTI TE4 - Tekniskt fjärde år
Vi erbjuder dig en efterfrågad utbildning som leder till gymnasieingenjörsexamen och där du får möjlighet att fördjupa dig i programmering, som är framtidens språk. Erfarna lärare utformar undervisningen tillsammans med lokala företag. Utbildningen är öppen för elever upp till 22 år och du har din egen arbetsplats på Chalmers Science Park, anpassad efter dina och branschens behov.

Laddar...

Här kan skicka dina frågor till NTI Gymnasiet Johanneberg.

• TE
  • EE