Min Skola Norsborg

Min Skola Norsborg ligger i ett sekelskifteshus med en underbar tallskog och sjöarna Aspen, Bornsjön och Mälaren som grannar. Vi erbjuder det nationella programmet Skog, mark och djur med fokus på hästkunskap och sällskapsdjur samt det Individuella programmet med profil mot skog, mark och djur.
Alla elever har mentorer som följer elevens lärande och utveckling under gymnasietiden.

SKOLOR MED LIKNANDE UTBILDNING

• Järfälla gymnasium

På Järfälla gymnasium kan du välja att läsa inriktningar som förbereder dig för fortsatta studier...

• Berga Naturbruksgymnasium

Berga är gymnasiet för dig som är intresserad av hästar, djursjukvård, lantbruk mm

• Nynäshamns Gymnasium

Hos oss kan du kombinera studier med hockey, fotboll eller ridning

• Fryshusets Gymnasium

Väx med oss på Fryshusets Gymnasium! Kombinera utbildning med det du älskar!

• Tyresö Gymnasium

I år lanserade vi kriminalvetenskap på NA och SA!

• Vackstanäsgymnasiet

Textil design, Personlig tränare, Kock eller bagare & Trädgårdsutbildning

• Nacka Gymnasium

En skola där det hela tiden händer roliga och intressanta saker!