Vi ses på Älvsjömässan 22-24 november! Vi ses i monter C 07:08
Vi ses på Dante-mässan på Täby RacketCenter kl.10.00 - 15.30 den 17 november 2018!

Marina Läroverket

Marina läroverket erbjuder följande gymnasieutbildningar:

• Marinbiolog / Vatten och miljö (SV)
  • Ledarskap och kommunikation
  • Marinteknik, Service och reparation (SV)
  • Företagande och entreprenörskap

Tiden i gymnasieskolan ska vara lustfylld och rolig samt ge en god grund för fortsatta studier eller yrkesliv - vi erbjuder allt detta.

Marina läroverkets övergripande mål är att våra elever:

• Mår bra
  • Utmanas och lyckas
  • Behåller intresset

Skolans marina profil ger stora möjligheter för dig som har ett marint fritidsintresse och vill skaffa dig god behörighet för högre studier men också för dig som siktar mot en marin yrkeskarriär. Den marina profilen skapar förutsättningar att nå våra mål och vi vet att kombinationen teori och praktik leder till fördjupad kunskap.  Alla våra utbildningar ger möjlighet till grundläggande behörighet för vidare studier på högskolan.

Långseglingar
Utbildningarna är unikt utformade kring respektive inriktning. Alla elever gör delar av utbildningen på skolans båtar och skepp. Vi genomför utbildningsseglingar i Östersjön, Nordsjön, Medelhavet och på Atlanten med skolsegelfartygen Älva och Belle Amie. Våra seglingar ger, förutom äventyr, upplevelser och erfarenheter - personlig utveckling och vänner för livet.

För att kunna delta fullt ut i långseglingarna krävs ett godkänt Läkarintyg för sjöfolk, dvs att du inte lider av något allvarligt sjukdomstillstånd. Har du frågor kring detta är du välkommen att kontakta skolhälsovården.

OBS! Alla våra utbildningar ger behörighet till högskolan.

Välkommen ombord!

Laddar...

Här kan skicka dina frågor till Marina Läroverket.

• MTU
  • NB