LBS Kreativa Gymnasiet Helsingborg

Creators welcome!

Välkommen till LBS Helsingborg! Vår skola är full av kreativt skapande och motiverade elever. Vi utbildar för framtidens yrken inom en mängd olika kreativa områden. Vårt jobb är att hjälpa dig bli grym inom ditt unika intresse så att du efter gymnasiet kan gå ut och sätta siktet mot ditt drömjobb.

I Helsingborg finns mängder av möjligheter för oss att integrera utbildningen med såväl medie- som spelbranschen och vi använder oss av den senaste tekniken. Här kommer du att få en gymnasieutbildning av hög kvalitet samtidigt som du får tre roliga och inspirerande gymnasieår omringad av andra elever med samma intresse som du.

Var kreativ och få högskolebehörighet!

LBS har fokus på att varje elev ska kunna nå sin fulla potential och prestera resultat som ger många valmöjligheter för vidare studier. För det krävs självförtroende och en trygg och trivsam skolmiljö. Men det krävs också motivation.

På LBS erbjuder vi skarpa medieutbildningar där du förutom den traditionella undervisningen även får skapa och uttrycka dig inom områden som intresserar dig lite extra. Det ger en skola med speciell samhörighet, dynamik och kreativitet. Det ger engagerade lärare och självständiga elever. Det ger en skola som erbjuder både mediekompetens och högskolebehörighet.

Plugga ditt intresse på LBS!

Samtliga av våra utbildningar ger högskolebehörighet samtidigt som du får fokusera på områden som intresserar dig. LBS erbjuder utbildningar inom speldesign och spelutveckling, e-sport, foto och film, media och grafisk design. Hos oss lägger du grunden för att kunna läsa vidare och utvecklas inom ditt intresse. Målet är att du efter dina tre år hos oss ska känna dig ordentligt förberedd och säker inför framtiden oavsett om du vill börja arbeta direkt eller vill satsa på att plugga vidare på exempelvis universitet eller yrkeshögskola.

Här kan skicka dina frågor till LBS Kreativa Gymnasiet Helsingborg.

• TE
  • ES