På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

LBS Kreativa Gymnasiet Göteborg

Creators welcome!

Välkommen till LBS Göteborg! Vår skola är full av kreativt skapande och motiverade elever. Vi utbildar för framtidens yrken inom en mängd olika kreativa områden. Vårt jobb är att hjälpa dig bli grym inom ditt unika intresse så att du efter gymnasiet kan gå ut och sätta siktet mot ditt drömjobb.

I Göteborg finns mängder av möjligheter för oss att integrera utbildningen med såväl medie- som spelbranschen och vi använder oss av den senaste tekniken. Här kommer du att få en gymnasieutbildning av hög kvalitet samtidigt som du får tre roliga och inspirerande gymnasieår omringad av andra elever med samma intresse som du.

Var kreativ och få högskolebehörighet!

LBS har fokus på att varje elev ska kunna nå sin fulla potential och prestera resultat som ger många valmöjligheter för vidare studier. För det krävs självförtroende och en trygg och trivsam skolmiljö. Men det krävs också motivation.

På LBS erbjuder vi skarpa medieutbildningar där du förutom den traditionella undervisningen även får skapa och uttrycka dig inom områden som intresserar dig lite extra. Det ger en skola med speciell samhörighet, dynamik och kreativitet. Det ger engagerade lärare och självständiga elever. Det ger en skola som erbjuder både mediekompetens och högskolebehörighet.

Plugga ditt intresse på LBS!

Samtliga av våra utbildningar ger högskolebehörighet samtidigt som du får fokusera på områden som intresserar dig. LBS erbjuder utbildningar inom speldesign, spelutveckling, e-sport och foto och film. Hos oss lägger du grunden för att kunna läsa vidare och utvecklas inom ditt intresse. Målet är att du efter dina tre år hos oss ska känna dig ordentligt förberedd och säker inför framtiden oavsett om du vill börja arbeta direkt eller vill satsa på att plugga vidare på exempelvis universitet eller yrkeshögskola.

Visa mer

DETTA BEHÖVER JUSTERAS

Hittar du några fel gällande programutbud, kontaktuppgifter, länkar eller liknande i denna skolpresentation så får du gärna meddela oss.
Fyll i formuläret så rättar vi inom kort!

JAG ÖNSKAR MER INFORMATION


Vill du ha mer information om skolan eller en utbildning?
Här kan skicka dina frågor till LBS Kreativa Gymnasiet Göteborg.

Här kan du ange vilka program du är intresserad av på skolan (klicka på programsymbolen).

  • TE
  • ES