Vi ses 8 - 10 oktober på Gymnasiedagarna på Svenska mässan i Göteborg!

LBS Kreativa Gymnasiet Göteborg

Creators welcome!

Välkommen till LBS Göteborg! Vår skola är full av kreativt skapande och motiverade elever. Vi utbildar för framtidens yrken inom en mängd olika kreativa områden. Vårt jobb är att hjälpa dig bli grym inom ditt unika intresse så att du efter gymnasiet kan gå ut och sätta siktet mot ditt drömjobb.

I Göteborg finns mängder av möjligheter för oss att integrera utbildningen med såväl medie- som spelbranschen och vi använder oss av den senaste tekniken. Här kommer du att få en gymnasieutbildning av hög kvalitet samtidigt som du får tre roliga och inspirerande gymnasieår omringad av andra elever med samma intresse som du.

Var kreativ och få högskolebehörighet!
Samtliga av våra utbildningar ger högskolebehörighet samtidigt som du får fokusera på områden som intresserar dig. Hos oss lägger du grunden för att kunna läsa vidare och utvecklas inom ditt intresse. Målet är att du efter dina tre år hos oss ska känna dig ordentligt förberedd och säker inför framtiden oavsett om du vill börja arbeta direkt eller vill satsa på att plugga vidare på exempelvis universitet eller yrkeshögskola.

Visa mer

Inspireras

Reportage & Nyheter

Kontakta LBS Kreativa Gymnasiet Göteborg


Fyll i dina uppgifter om du är intresserad, vill gå på öppet hus eller har frågor till LBS Kreativa Gymnasiet Göteborg. LBS Kreativa Gymnasiet Göteborg hör av sig inom kort!

Här kan du ange vilka program du är intresserad av på skolan (klicka på programsymbolen).

  • TE
  • ES

DETTA BEHÖVER JUSTERAS

Hittar du några fel gällande programutbud, kontaktuppgifter, länkar eller liknande i denna skolpresentation så får du gärna meddela oss.
Fyll i formuläret så rättar vi inom kort!