Vi ses den 21-23 november 2023 på Stockholmsmässan i Älvsjö!

Klara Teoretiska Gymnasium Sollentuna

Klara Teoretiska Gymnasium Sollentuna är skolan för dig som vill vidare!

Vi är en skola med ett stort hjärta och höga ambitionerna. De flesta av våra elever går vidare till högre studier och vårt mål är att du redan nu inspireras och utmanas. Vi gör många studiebesök och har flera externa samarbeten. Dessutom är vi en FN-certifierad skola där FN:s globala mål vävs in i undervisningen.

Vi är en skola som tror på dig och din förmåga att nå dit du vill. Vi är en skola med elever med vitt skilda bakgrunder där du utbildas av kunniga, glada och engagerade lärare som kopplar teori till verklighet.

Klara Teoretiska Gymnasium Sollentuna är den lilla skolan för dig som har siktet inställt på en högre universitetsutbildning och redan nu vill satsa. Vi ser till att du både kommer att inspireras och utmanas under dina tre år hos oss. 

Vi är en liten, personlig skola som tror på höga ambitioner utan stress. Hos oss blir alla sedda och ingen elev blir en i mängden.

Varmt välkommen till oss!

Visa mer

Inspireras

Reportage & Nyheter

DETTA BEHÖVER JUSTERAS

Hittar du några fel gällande programutbud, kontaktuppgifter, länkar eller liknande i denna skolpresentation så får du gärna meddela oss.
Fyll i formuläret så rättar vi inom kort!

JAG ÖNSKAR MER INFORMATION


Vill du ha mer information om skolan eller en utbildning?
Här kan skicka dina frågor till Klara Teoretiska Gymnasium Sollentuna.

Här kan du ange vilka program du är intresserad av på skolan (klicka på programsymbolen).

  • NA
  • EK
  • SA