Välkommen till skolans monter på Gymnasiemässan Nordväst (i Solnahallen) den 9 november kl. 10-15!

Klara Teoretiska Gymnasium Sollentuna

Klara Teoretiska Gymnasium Sollentuna

Klara Teoretiska Gymnasium i Sollentuna är en liten skola med god sammanhållning. Ett gymnasium som sätter dig först. Skolan ser till att du förbereds för vidare studier och den höga ambitionsnivån hos lärarna resulterar i bra kunskapsinhämtning.

FN -certifierad skola 
Klara Sollentuna är en FN-certifierad skola där FN:s globala mål vävs in i undervisningen. Vi tror att du behöver inblick i omvärlden för att få ett hållbart lärande, nya insikter och perspektiv utifrån.

Teori och verklighet
Vi använder våra kontakter från universitet och näringsliv för ett varierat lärande. Hos oss får du gå på olika studiebesök för att varva teori, praktiska moment och upplevelser i undervisningen. 

Resor utomlands
Under din studietid finns möjlighet att åka utomlands. KLARA Sollentuna anordnar studieresor för många av eleverna där du får upptäcka nya platser i samband med undervisningen.

Visa mer

Inspireras

Reportage & Nyheter

Kontakta Klara Teoretiska Gymnasium Sollentuna


Fyll i dina uppgifter om du är intresserad, vill gå på öppet hus eller har frågor till Klara Teoretiska Gymnasium Sollentuna. Klara Teoretiska Gymnasium Sollentuna hör av sig inom kort!

Här kan du ange vilka program du är intresserad av på skolan (klicka på programsymbolen).

  • NA
  • EK
  • SA

DETTA BEHÖVER JUSTERAS

Hittar du några fel gällande programutbud, kontaktuppgifter, länkar eller liknande i denna skolpresentation så får du gärna meddela oss.
Fyll i formuläret så rättar vi inom kort!