Kajan

Skolan bedriver skolverksamhet företrädesvis för elever med neuropsykiatriska funktionsvariationer (NPF) såsom autism, ADHD, tvångssyndrom OCD och Tourettes syndrom. All inlärning genomsyras av en positiv grundsyn där skolans personal förstärker elevernas starka sidor och positiva förmågor. Alla elever ska känna att de lyckas och är duktiga.

UTVALDA SKOLOR OCH UTBILDNINGAR

• Drottning Blankas Gymnasieskola Uppsala

Drottning Blankas Gymnasieskolan Uppsala är en skola där du som elev ställs i centrum

• Bruksgymnasiet

På Bruksgymnasiet får du en trygg och trivsam studiemiljö i fräscha lokaler

• FS
    • RL
    • FT
    • IMA
    • IMV
    • IMS
    • IMY
  • Yrkesgymnasiet Uppsala

Mindre snack, mer verkstad.

• FS
    • BA
    • FT
    • VF
  • ProCivitas Privata Gymnasium Uppsala

Välkommen till en ny gymnasieskola i ett nytt toppmodernt skolcampus på Polacksbacken!

• Grillska Gymnasiet i Uppsala

En skola för ett mänskligare samhälle!

• TE
    • BF
    • IMV
  • JENSEN gymnasium Uppsala

Chromebooks och Google Apps hjälper till att göra undervisningen både mer effektiv och roligare!

• NTI Gymnasiet Uppsala

Vår skola är perfekt för dig som älskar teknik i alla former och som vill utmanas och utvecklas! ...

• TE

Kontakta Kajan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad, vill gå på öppet hus eller har frågor till Kajan. Kajan hör av sig inom kort!

• AGI