Norrängsskolan

Norrängsskolan har en lång tradition av att utbilda och vägleda elever till kunskap och självständighet. Vi är stolta att kunna erbjuda en skolgång som är resurs-, erfarenhets- och kunskapsrik. Vi är mer än bara en gymnasieskola. Vi arbetar för trygga elever med möjlighet till ett framgångsrikt vuxenliv.

Gymnasiesärskolan i Hässleholm har sex nationella program och ett individuellt program. Skolan har även en nationellt godkänd idrottsutbildning med inriktning mot bowling.

NIU
Norrängsskolans gymnasiesärskola har en nationellt godkänd idrottsutbildning med inriktning mot bowling. Utbildningen är tydligt orienterad mot elitidrott.

Internatboende
Om Norrängsskolans internatboende - var god se information här >>

Här kan skicka dina frågor till Norrängsskolan.

• GS
  • GSI