Johan Movingers Gymnasium

J M Gymnasium är en fristående gymnasieskola i Stockholm med kristen profil. Till oss är alla lika välkomna oavsett bakgrund och trosuppfattning. Kärnan i all skolverksamhet ligger i att erbjuda undervisning av bra kvalité. På J M Gymnasium förverkligar vi det genom att erbjuda små undervisningsgrupper ledda av välutbildade lärare. Alla elever blir sedda och bemötta där de kunskapsmässigt befinner sig.

SKOLOR MED LIKNANDE UTBILDNING

• MediaGymnasiet

Inom våra väggar finns möjligheter för dig att utvecklas hur långt som helst

• Tumba gymnasium - Xenter

Vi har topputbildningar i nära samarbete med högskolor, kultur- och näringsliv

• niu
    • FT
    • HU
    • IMA
    • EE
    • RL
  • Värmdö gymnasium

Kunskaper, varierat arbetssätt och personlig utveckling

• Norra Real

Norra Real är skolan för dig som vill ha en god grund att stå på inför allt vad vuxenlivet

• HU
  • ProCivitas Privata Gymnasium Stockholm

NÄR PROCIVITAS PRIVATA GYMNASIUM STOCKHOLM STARTADE sin verksamhet hösten 2017 gjorde vi det med ...

• Spånga Gymnasium

Om du väljer Spånga Gymnasium väljer du en av Stockholms populäraste ytterstadsskolor

• NB
    • IMY
    • IMS
    • GS
  • Viktor Rydberg Gymnasium Odenplan

Skaffa dig en gedigen akademisk grund samtidigt som du utvecklar din kreativitet

• EK

Här kan skicka dina frågor till Johan Movingers Gymnasium.