Johan Movingers Gymnasium

J M Gymnasium är en fristående gymnasieskola i Stockholm med kristen profil. Till oss är alla lika välkomna oavsett bakgrund och trosuppfattning. Kärnan i all skolverksamhet ligger i att erbjuda undervisning av bra kvalité. På J M Gymnasium förverkligar vi det genom att erbjuda små undervisningsgrupper ledda av välutbildade lärare. Alla elever blir sedda och bemötta där de kunskapsmässigt befinner sig.

SKOLOR MED LIKNANDE UTBILDNING

• Kunskapsgymnasiet Globen

Kunskapsgymnasiets arbetssätt sätter ditt resultat i fokus

• VO
  • Enskilda Gymnasiet

Vi hjälper våra elever att uppnå sådana resultat att de kan söka till de bästa universiteten

• Viktor Rydberg Gymnasium Jarlaplan

Skaffa dig en gedigen akademisk grund samtidigt som du utvecklar din kreativitet

• Mimers gymnasium

Ett vanligt gymnasium för dig med Asperger och ADHD

• Nynäshamns Gymnasium

Hos oss kan du kombinera studier med hockey, fotboll eller ridning

• BA
    • EE
    • RL
    • TE
    • GS
    • GSI
  • Nacka Gymnasium

En skola där det hela tiden händer roliga och intressanta saker!

• BA
    • EE
    • TE
    • GS
    • GSI
  • Kulturama Gymnasium

Välkommen till Kulturama – Sveriges största center för estetiska utbildningar!

• NA

Här kan skicka dina frågor till Johan Movingers Gymnasium.