Johan Movingers Gymnasium

J M Gymnasium är en fristående gymnasieskola i Stockholm med kristen profil. Till oss är alla lika välkomna oavsett bakgrund och trosuppfattning. Kärnan i all skolverksamhet ligger i att erbjuda undervisning av bra kvalité. Alla elever blir sedda och bemötta där de kunskapsmässigt befinner sig.

UTVALDA SKOLOR OCH UTBILDNINGAR

• Fryshuset Gymnasium

Väx med oss på Fryshusets Gymnasium! Kombinera utbildning med det du älskar!

• niu
    • ES
    • FS
    • IMA
    • AGN
  • Norra Real

Norra Real är skolan för dig som vill ha en god grund att stå på inför allt vad vuxenlivet

• HU
  • CyberGymnasiet Stockholm

Välkommen till en skola där alla kan mer!

• TE
    • HU
    • ES
    • EE
  • Mimers gymnasium

Ett vanligt gymnasium för dig med Asperger och ADHD

• Drottning Blankas Gymnasieskola Nacka

Välkommen till Drottning Blankas Gymnasieskola Nacka! Drottning Blankas Gymnasieskola Nacka öp...

• FS
    • VO
  • Spånga Gymnasium

Om du väljer Spånga Gymnasium väljer du en av Stockholms populäraste ytterstadsskolor

• NB
    • AGN
  • S:t Martins gymnasium

Välkommen till gymnasiet där eleven står i fokus

• FT
    • BF
    • IMA

Kontakta Johan Movingers Gymnasium

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad, vill gå på öppet hus eller har frågor till Johan Movingers Gymnasium. Johan Movingers Gymnasium hör av sig inom kort!

• BF