JENSEN gymnasium Linköping

Välkommen till JENSEN gymnasium i Linköping! En skola för dig med globala ambitioner.
Här trivs eleverna och uppskattar sina lärare. Hos oss får du tre utvecklande, utmanande och framförallt roliga år! Vår utbildning har ett internationellt fokus och vi arbetar inom områden som Human Rights, Sustainable Development och Global Cooperation. Som elev medvetandegörs du om vad som utmärker dig och lär dig att leda sig själv i vår globala värld.

Engagerande och kompetenta lärare
Vi tar tillvara elevernas intressen i undervisningen och har med vårt utbildningskoncept, Träning för verkligheten, en tydlig koppling till det som väntar efter gymnasiet. Hos oss får du en lärarcoach som stöttar dig att ta eget ansvar och att utvecklas maximalt, både studiemässigt och personligt. Våra lärare är engagerade och den personliga stämningen på skolan gör att trivseln är hög.

Mental träning och fysisk aktivitet
Den mentala träningen är också något som bidrar till din utveckling. Du tränar på att planera ditt arbete efter uppsatta mål, ha en positiv inställning till dina studier samt hitta verktyg för stresshantering och uthållighet. Under idrottslektionerna får du prova på många olika aktiviteter. Vi genomför vår idrottsundervisning i olika lokaler beroende på aktivitet och samarbetar bland annat med Campushallen och Studio Fitness.

Ljusa lokaler med arbetsro
Skolans ljusa lokaler med mycket glaspartier skapar en öppen och trivsam atmosfär. Det är en lugn miljö på skolan och våra elever upplever att de får goda förutsättningar att lyckas med sina studier

Program
På JENSEN gymnasium läser du samma gemensamma ämnen, program- och inriktningsämnen som på andra skolor. Men för samtliga program kan vi erbjuda intressanta profiler som gör dig extra väl förberedd för studier och arbetsliv. Allt inom ramen för vårt utbildningskoncept, Träning för verkligheten.

Vi har behöriga och kunniga studie- och yrkesvägledare som kan svara på dina frågor kring program, kurser, behörighet och meritpoäng.

Passa på att besöka oss på Öppet hus och ställ frågor eller hör av dig för att boka in ett besök där du får följa en klass under en skoldag!

Välkommen till JENSEN gymnasium Linköping!

Laddar...

Här kan skicka dina frågor till JENSEN gymnasium Linköping.

• EK