Hudikgymnasiet

Vi är en förhållandevis liten skola, vår personal är mycket hängiven och ser till den enskilde elevens behov. Hos oss är respekten mellan elev och lärare ömsesidig och helt avgörande för vilka resultat vi når tillsammans. Vi motiverar dig som ingen annan gymnasieskola – så att du verkligen går i mål. Det är det som är skillnaden, på oss och resten!

SKOLOR MED LIKNANDE UTBILDNING

• Thoren Business School Gävle

Thoren Business School - Affärsgymnasiet för dig som vill mer

• HA
  • Praktiska Gymnasiet Gävle

Vi på Praktiska tror på idén om lärande genom att varva teori och praktik

• BA
    • VF
    • IMV
    • IMY
  • Voxnadalens gymnasium

Dina studier kan kombineras med resor ut i världen och idrott

• niu
    • NA
    • IN
    • IMV
    • IMY
    • IMA
    • IMS
    • TE
  • Drottning Blankas Gymnasieskola Gävle

Om DBGY Gävle Vi öppnade vår skola i Gävle 2013, då under namnet Plusgymnasiet. Hösten 20...

• HV

Här kan skicka dina frågor till Hudikgymnasiet.

• ES