På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy

Jag förstår

Grillska Gymnasiet i Örebro

På Grillska Gymnasiet Örebro kan du välja att satsa på din idrott i kombination med dina studier. Vi har tillgång till fina idrottsanläggningar och du tar dig enkelt hit med buss.   

På Grillska Örebro går cirka 370 elever på fyra nationella program och ett introduktionsprogram. Hos oss kan du kombinera gymnasiestudier med idrott på olika nivå, oavsett vilket program du väljer. Vi är nationellt lärosäte för Elitfotboll (NIU) och LIU och erbjuder idrottsprofil inom egen idrottssatsning, personlig träning och e-sport på el- och energiprogrammet och estetiska programmet.

Entreprenörskap och samhällsengagemang
Hos oss får du arbeta i längre sammanhållna pass med verklighetsbaserat lärande och med projekt för företag och organisationer. Entreprenörskapskurs finns på alla program och vill du kan du driva UF-företag under ett läsår. Skolan arbetar aktivt med samhällsengagemang och alla elever får gå en volontärutbildning hos Stockholms stadsmission. 

Tro på din egen förmåga och nå dina mål
Vi jobbar för att stärka din tro på dig själv och på din egen förmåga. Här har vi höga förväntningar på varandra och tror på att du kan växa och utvecklas till den bästa versionen av dig själv, genom kunskap, motivation och engagemang. Målsättningen är att du lämnar oss med goda kunskaper, en positiv självbild, ett socialt engagemang och en vilja att bidra till ett mänskligare samhälle för alla. 

Grillska Gymnasiet drivs av Stadsmissionens Skolstiftelse och är en idéburen friskola där skolpengen går till att utveckla verksamheten. 

Visa mer

DETTA BEHÖVER JUSTERAS

Hittar du några fel gällande programutbud, kontaktuppgifter, länkar eller liknande i denna skolpresentation så får du gärna meddela oss.
Fyll i formuläret så rättar vi inom kort!

JAG ÖNSKAR MER INFORMATION


Vill du ha mer information om skolan eller en utbildning?
Här kan skicka dina frågor till Grillska Gymnasiet i Örebro.

Här kan du ange vilka program du är intresserad av på skolan (klicka på programsymbolen).

  • EK
  • SA
  • ES
  • EE
  • IMV
  • IMS