Foucaultgymnasiet

Foucaultgymnasiet ska ge kunskaper för arbete, boende och fritid i en framtid med största möjliga självständighet och för ett fortsatt lärande. Eleven utvecklar god självkänsla, medvetenhet om funktionsnedsättning och strategier för att hantera denna.

SKOLOR MED LIKNANDE UTBILDNING

• Stockholms Hotell & Restaurangskola

Ta chansen att skaffa dig en utbildning inom turism, hotell och restaurang/bageri

• HT
    • RL
  • Fryshusets Gymnasium

Väx med oss på Fryshusets Gymnasium! Kombinera utbildning med det du älskar!

• niu
    • HA
  • Berga Naturbruksgymnasium

Berga är gymnasiet för dig som är intresserad av hästar, djursjukvård, lantbruk mm

• niu
    • NB
  • Spånga Gymnasium

Om du väljer Spånga Gymnasium väljer du en av Stockholms populäraste ytterstadsskolor

• NB
  • Nynäshamns Gymnasium

Hos oss kan du kombinera studier med hockey, fotboll eller ridning

• RL
  • Nacka Gymnasium

En skola där det hela tiden händer roliga och intressanta saker!

• Järfälla gymnasium

På Järfälla gymnasium kan du välja att läsa inriktningar som förbereder dig för fortsatta studier...

• VF
    • GSI

Här kan skicka dina frågor till Foucaultgymnasiet.