Ekebyholms Gymnasium

Ekebyholms gymnasium erbjuder undervisning som sker på ett varierat sätt, där ämnesundervisning varvas med projektarbeten och laborationer. Klasserna på Ekebyholm är små, vilket gör att lärarna kan ge mer tid och hjälp till varje enskild elev och bidrar till en lugnare studiemiljö.

UTVALDA SKOLOR OCH UTBILDNINGAR

• Norra Real

Norra Real är skolan för dig som vill ha en god grund att stå på inför allt vad vuxenlivet

• HU
  • Grillska Gymnasiet Liljeholmen

En skola för ett mänskligare samhälle

• HV
    • EE
    • BF
    • IMA
    • AGN
  • Bromma Gymnasium

Vi erbjuder utbildningar inom samhällsvetenskap, naturvetenskap, ekonomi och teknik

• niu
    • TE
    • IMS
  • ProCivitas Privata Gymnasium Karlberg

Välkommen till ProCivitas Privata Gymnasium Karlberg! På ProCivitas Privata Gymnasium Karlberg...

• Påhlmans Gymnasium

Hos oss kan du studera Samhällsvetenskapsprogrammet eller Ekonomiprogrammet.

• CyberGymnasiet Stockholm

Välkommen till en skola där alla kan mer!

• TE
    • HU
    • ES
    • HV
    • EE
    • IMY
  • Fryshuset Gymnasium

Väx med oss på Fryshusets Gymnasium! Kombinera utbildning med det du älskar!

• niu
    • ES
    • FS
    • IMA
    • IMS
    • IMY
    • AGN

Kontakta Ekebyholms Gymnasium

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad, vill gå på öppet hus eller har frågor till Ekebyholms Gymnasium. Ekebyholms Gymnasium hör av sig inom kort!