Drottning Blankas Gymnasieskola Nacka

Äntligen har Drottning Blankas Gymnasieskola i Nacka öppnat!

Intresset för Drottning Blankas nya gymnasieskola i Nacka är stort och nu är skolan igång. Ca 130 elever började i slutet av augusti 2020 på vår nyöppnade skola i Nacka Strand.

Här erbjuds såväl yrkesprogram som högskoleförberedande program, men också en personlig utveckling under din gymnasietid.

Drottning Blankas Gymnasieskola är skolan som är engagerad i sina elever, sitt närområde och världen. Genom personligt engagemang når vi tillsammans med våra elever framgång.

Varmt välkommen till oss!

Här kan skicka dina frågor till Drottning Blankas Gymnasieskola Nacka.

• EK
  • HV