Drottning Blankas Gymnasieskola Nacka

Drottning Blankas Gymnasieskola är skolan som är engagerad i sina elever, sitt närområde och världen. Genom personligt engagemang når vi tillsammans med våra elever framgång.

Hösten 2020 öppnar vi en ny skola i Nacka. Här kommer du att erbjudas såväl yrkesprogram som högskoleförberedande program, men också en personlig utveckling under din gymnasietid.

Varmt välkommen till oss!

Här kan skicka dina frågor till Drottning Blankas Gymnasieskola Nacka.

• VO
  • HV