Drottning Blankas Gymnasieskola Lund

VÄLKOMMEN TILL DBGY LUND!

EN SKOLA I KUNSKAPENS CENTRUM

Drottning Blankas Gymnasieskola i Lund är en personlig och kreativ skola. Vi ligger centralt i staden, mycket nära till pendlingsmöjligheter och folkliv. Vi är en skola som vill göra skillnad! Som en av totalt 21 skolor i Sverige samarbetar vi med Amnesty om mänskliga rättigheter. Samarbetet innebär att frågor som rör mänskliga rättigheter ska ha en central roll i undervisningen.

Vi förbereder dig för både arbetsliv och vidare högskolestudier. Hos oss har alla elever gemensam tid med sin studiecoach och efterföljande studietid. Detta skapar större möjligheter för dig som elev att få en överblick över dina studier och din kunskapsutveckling.

Välkommen till oss på Drottning Blankas Gymnasieskola!

Laddar...

Här kan skicka dina frågor till Drottning Blankas Gymnasieskola Lund.

• HV
  • ES