Drottning Blankas Gymnasieskola Lund

Välkommen till Drottning Blankas Gymnasieskola Lund - en skola mitt i kunskapens centrum.

Drottning Blankas Gymnasieskola i Lund är en personlig och kreativ skola. Vi ligger centralt i staden, mycket nära till pendlingsmöjligheter och folkliv. Vi är en skola som vill göra skillnad och samarbetar med Amnesty om mänskliga rättigheter. Samarbetet innebär att frågor som rör mänskliga rättigheter ska ha en central roll i undervisningen.

Vi förbereder dig för både arbetsliv och vidare högskolestudier. Hos oss får du mycket tid med dina lärare, blir mer sedd och alla uppmuntras till att sträva mot sina egna mål. Engagerade och duktiga lärare delar med sig av sina kunskaper och erfarenheter för att du ska lyckas nå dina mål, vare sig de handlar om vidare studier eller ett yrkesliv i Sverige eller internationellt.

Vi vill inspirera dig till att ha höga ambitioner för vad du kan lyckas med genom att ge dig en god inblick i yrkeslivet inom din bransch och en hög kvalitet på din utbildning.

Du kan läsa mer om oss på vår hemsida.

Välkommen till oss på Drottning Blankas Gymnasieskola!

Visa mer

Kontakta Drottning Blankas Gymnasieskola Lund


Fyll i dina uppgifter om du är intresserad, vill gå på öppet hus eller har frågor till Drottning Blankas Gymnasieskola Lund. Drottning Blankas Gymnasieskola Lund hör av sig inom kort!

Här kan du ange vilka program du är intresserad av på skolan (klicka på programsymbolen).

  • EK
  • SA
  • ES
  • HV

DETTA BEHÖVER JUSTERAS

Hittar du några fel gällande programutbud, kontaktuppgifter, länkar eller liknande i denna skolpresentation så får du gärna meddela oss.
Fyll i formuläret så rättar vi inom kort!