Vi ses 7 - 9 november på Gymnasiedagarna på Svenska mässan i Göteborg!

Donnergymnasiet

Personlig utveckling genom kunskap och kreativitet.

Donnergymnasiet är en plats för dig som vet vem du är, men kanske inte nödvändigtvis vad du ska bli. Vi tror att en mångsidig utbildning i en inspirerande och trygg miljö är den perfekta grunden för din personliga utveckling, och för att du ska hitta det du verkligen brinner för. Därför gör vi vårt yttersta för att skapa stimulerande undervisning som väcker nyfikenhet och lust att lära.

Under dina tre år kommer du att möta både uppmuntran och utmaningar, då vi ständigt vill stärka dig och din förmåga att hitta svar genom nya tankebanor och perspektiv. På Donnergymnasiet ger vi dig helt enkelt verktygen att bli den bästa versionen av dig själv. Skolan ligger endast fyra minuter från Lindholmen, i nya moderna lokaler.

På Donnergymnasiet erbjuder vi fyra olika program: ekonomi, naturvetenskap, samhällsvetenskap, musik-samhäll. Som den enda gymnasieskolan i Göteborg kan vi även stolt erbjuda musikinriktning på naturvetenskapsprogrammet.

Visa mer

Inspireras

Reportage & Nyheter

DETTA BEHÖVER JUSTERAS

Hittar du några fel gällande programutbud, kontaktuppgifter, länkar eller liknande i denna skolpresentation så får du gärna meddela oss.
Fyll i formuläret så rättar vi inom kort!

JAG ÖNSKAR MER INFORMATION


Vill du ha mer information om skolan eller en utbildning?
Här kan skicka dina frågor till Donnergymnasiet.

Här kan du ange vilka program du är intresserad av på skolan (klicka på programsymbolen).

  • NA
  • EK
  • SA
  • ES