Christian 4:s Gymnasium

Christian 4:s Gymnasium satsar också mycket på att förbli den trygga skola som vi har ord om oss att vara. På vår skola får du vara den du är och blir accepterad för det. Vi är stolta över våra goda relationer mellan elever och personal och över det elevinflytande vi har på skolan.

UTVALDA SKOLOR OCH UTBILDNINGAR

• Drottning Blankas Gymnasieskola Helsingborg

Välkommen till Drottning Blankas Gymnasieskola Helsingborg - skolan med det stora hjärtat. DBG...

• HT
    • VO
  • JENSEN gymnasium Lund

När eleverna själva tycker till i våra enkäter så är lärarna det som de tycker är allra bäst!

• Thoren Business School Malmö

Traditionell kunskap. Verkligt företagande. Global förståelse. Allt förenat i en stark skolanda.

• NA
  • Tora Vega Gymnasiet

Nu kan du söka till Tora Vega Gymnasiet!

• BF
  • Karolinaskolan

Karolinaskolan är särskilt utformad för ungdomar som har neuropsykiatriska funktionsnedsättningar

• NB
    • IMA
  • Ystad Fria Läroverk

Du ska känna dig hjärtligt välkommen till vår skola i Ystad

• RL
    • EE
    • BF
  • Praktiska Gymnasiet Kristianstad

Vi på Praktiska tror på idén om lärande genom att varva teori och praktik

• BA
    • EE
    • FT
    • VF
    • VO
    • NB
    • IMA

Kontakta Christian 4:s Gymnasium

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad, vill gå på öppet hus eller har frågor till Christian 4:s Gymnasium. Christian 4:s Gymnasium hör av sig inom kort!

• NA
  • ES