Sjömansskolan

Funderar du på att arbeta på sjön och undrar vad man gör på en sjömansskola? Varför inte komma förbi oss och se vad vi sysslar med på vår skola och vårt fartyg? Tveka inte till att skriva ett mejl eller ringa till oss för en guidad tur! Utbildningen bedrivs på skolfartyget Polfors och i våra lokaler på Långholmen i centrala Stockholm.

SKOLOR MED LIKNANDE UTBILDNING

• Fryshusets Gymnasium

Väx med oss på Fryshusets Gymnasium! Kombinera utbildning med det du älskar!

• Hersby Gymnasium

Hög kvalitet och stor valfrihet

• Väsby Nya Gymnasium

"Väsby nya gymnasium är ett jättebra val av skola – vi har engagerade elever, fantasti...

• Carl Wahren Gymnasium

Skolan sätter kunskap och individen i centrum

• Snitz gymnasium - Stockholm

Nå din potential med individuellt anpassad utbildning!

• Norra Real

Norra Real är skolan för dig som vill ha en god grund att stå på inför allt vad vuxenlivet

• Nynäshamns Gymnasium

Hos oss kan du kombinera studier med hockey, fotboll eller ridning