Rönninge Gymnasium

Rönninge Gymnasium strävar efter att erbjuda en förstklassig utbildning där elevernas lärande och utveckling synliggörs, utvärderas och förbättras - allt för att eleverna ska nå sin fulla potential. Vi värnar om vår värdegrund och har de senaste åren höga resultat när det gäller trivsel och studiero. Skolan har stabila stödfunktioner inom administration, elevhälsa och vägledning.

SKOLOR MED LIKNANDE UTBILDNING

• S:t Martins gymnasium

Välkommen till yrkesgymnasiet där eleven står i fokus

• FT
    • HV
    • BA
  • MediaGymnasiet

Inom våra väggar finns möjligheter för dig att utvecklas hur långt som helst

• ES
    • TE
  • Mikael Elias Gymnasium Stockholm

För dig som vill vidare. Mycket vidare.

• TE
  • Enskilda Gymnasiet

Vi hjälper våra elever att uppnå sådana resultat att de kan söka till de bästa universiteten

• Thoren Business School Stockholm Medborgarplatsen