Rönninge Gymnasium

Rönninge Gymnasium strävar efter att erbjuda en förstklassig utbildning där elevernas lärande och utveckling synliggörs, utvärderas och förbättras - allt för att eleverna ska nå sin fulla potential. Vi värnar om vår värdegrund och har de senaste åren höga resultat när det gäller trivsel och studiero. Skolan har stabila stödfunktioner inom administration, elevhälsa och vägledning.

SKOLOR MED LIKNANDE UTBILDNING

• Norra Real

Norra Real är skolan för dig som vill ha en god grund att stå på inför allt vad vuxenlivet

• HU
    • IM
  • Sjölins Gymnasium Södermalm

På Sjölins Södermalm står du med en fot i skolan och den andra i verkligheten

• niu
  • Designgymnasiet Sickla

Välkommen till Designgymnasiet Sickla! Designgymnasiet Sickla ligger i unika, ljusa lokaler en...

• HV
    • ES
  • Värmdö Tekniska Gymnasium, VTG

En väletablerad skola med erfarenhet. Kunskap och verktyg - för jobb och framtid.

• FT
    • BA
    • EE
    • VF
    • IM
  • Klara Teoretiska Gymnasium Sollentuna

För dig som vill vidare. Mycket vidare.

• Marina Läroverket

OBS! Alla våra utbildningar ger behörighet till högskolan - Välkommen ombord!

• MX
    • NB
  • LBS Kreativa Gymnasiet Stockholm Södra

LBS Kreativa Gymnasiet har fått tillstånd att starta skola i Stockholm!

• ES
    • TE

Här kan skicka dina frågor till Rönninge Gymnasium.

• BF
  • BA