Realgymnasiet Halmstad

Realgymnasiet är en skola som sätter ditt intresse i centrum. Du får gott om praktisk erfarenhet och kunskap. Samtidigt kan du läsa de kurser du behöver för vidare studier.
Vi ser verkligen fram emot att kunna erbjuda elever i Halmstad med intresse för djur möjlighet att läsa utbildning hos oss. De utbildningar som erbjuds i Halmstad är: Djurvård, Häst, Hund och Natur och friluftsliv på NB.

SKOLOR MED LIKNANDE UTBILDNING

• Praktiska Gymnasiet Kungsbacka

Vi på Praktiska tror på idén om lärande genom att varva teori och praktik

• HA
    • BA
    • VF
    • IMY
    • IMV
    • BF
  • Munkagårdsgymnasiet

Munkagård är det naturliga valet om du vill utbilda dig inom den gröna näringen

• IMV
    • IMY

Här kan skicka dina frågor till Realgymnasiet Halmstad.