På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Munkagårdsgymnasiet

Hos oss utbildar du dig till bioprenör, det vill säga en företagsam, yrkeskunnig, nyfiken, hållbar, framtida entreprenör inom lantbruk, skog, djur eller trädgård. Munkagård är det naturliga valet om du vill utbilda dig inom den gröna näringen. Du kan välja till grundläggande högskolebehörighet och har du lång resväg till skolan kan du få möjlighet att bo på vårt elevboende.

Djurvård
Är du djurintresserad har vi utbildningen för dig! Du får lära dig att ta hand om allt från hamstrar och hundar till reptiler, grisar och kor. 

Trädgård
En bred utbildning där du får lära dig allt från att köra maskiner till att sätta sten, bygga staket, anlägga dammar och rita och sköta trädgårdsmiljöer.

Lantbruk
Lantbrukare är ett framtidsyrke med stor variation. På lantbruksinriktningen får du kunskaper om maskiner, djur, grödor och ekonomi. 

Skogsbruk
En gedigen utbildning i modernt skogsbruk avseende skogsskötsel, teknik, ekonomi och miljö. Du blir en kompetent skogsbrukare och undervisningen sker i en fantastisk skolmiljö och i skogarna runtomkring.

Spåret
Naturbruksprogrammet eller Yrkesintroduktion för elever med NPF-diagnoser (adhd, autism). 

Läs mer om våra olika utbildningar på vår hemsida eller hör av dig för mer information. Om du är nyfiken på hur det är att gå på Munkagård så är du varmt välkommen att prova på en dag hos oss!

Visa mer

DETTA BEHÖVER JUSTERAS

Hittar du några fel gällande programutbud, kontaktuppgifter, länkar eller liknande i denna skolpresentation så får du gärna meddela oss.
Fyll i formuläret så rättar vi inom kort!

JAG ÖNSKAR MER INFORMATION


Vill du ha mer information om skolan eller en utbildning?
Här kan skicka dina frågor till Munkagårdsgymnasiet.

Här kan du ange vilka program du är intresserad av på skolan (klicka på programsymbolen).

  • NB
  • IMV
  • IMY