På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy

Jag förstår

Munkagårdsgymnasiet

Hos oss utbildar du dig till bioprenör, det vill säga en företagsam, yrkeskunnig, nyfiken, hållbar, framtida entreprenör inom lantbruk, skog, djur eller trädgård. Munkagård är det naturliga valet om du vill utbilda dig inom den gröna näringen. Du kan välja till grundläggande högskolebehörighet och har du mer än 2 timmars resväg per dag har du möjlighet att bo på vårt elevboende.

Djur
Är du djurintresserad har vi utbildningen för dig! Du får lära dig att ta hand om allt från hamstrar och hundar till reptiler och lamadjur.

Trädgård
En bred utbildning inom anläggning, odling och växtkunskap. Trädgård passar dig som är tekniskt och estetisk lagd, men även dig som gillar den gröna miljön, maskiner och natur.

Lantbruk
Lantbrukare är ett framtidsyrke med stor variation. Djur, ekonomi, modern teknik, växtkunskap - i dagens lantbruk finns det något för alla.

Skog
En gedigen utbildning i modernt skogsbruk avseende skogsskötsel, teknik, ekonomi och miljö. Du blir en kompetent förare av moderna skogsmaskiner och undervisningen sker i en fantastisk skolmiljö och i skogarna runtomkring.

Spår 1
Vi erbjuder en specialutformad variant av Naturbruksprogrammet och Yrkesintroduktion för elever med NPF-diagnoser (adhd, autism). Läs mer om upplägget av utbildningen på vår webbsida eller kontakta oss för mer information!

Läs mer om våra olika utbildningar på vår webbsida eller hör av dig för mer information. Om du är nyfiken på hur det är att gå på Munkagård så är du varmt välkommen att prova på en dag hos oss!

Visa mer

Laddar...

DETTA BEHÖVER JUSTERAS

Hittar du några fel gällande programutbud, kontaktuppgifter, länkar eller liknande i denna skolpresentation så får du gärna meddela oss.
Fyll i formuläret så rättar vi inom kort!

JAG ÖNSKAR MER INFORMATION


Vill du ha mer information om skolan eller en utbildning?
Här kan skicka dina frågor till Munkagårdsgymnasiet.

Här kan du ange vilka program du är intresserad av på skolan (klicka på programsymbolen).

  • NB
  • IM