Vi ses 8 - 10 oktober på Gymnasiedagarna på Svenska mässan i Göteborg!

JENSEN gymnasium Göteborg

JENSEN gymnasium i Göteborg slog upp portarna 2007 och har blivit en mycket omtyckt skola med gott rykte.
Du hittar oss på Stora Nygatan i centrala Göteborg. Vi blev “Årets UF-skola” i Göteborg 2015, alltså bäst på att utbilda i företagande och entreprenörsskap. Det är träning för verkligheten!

Engagerade och kompetenta lärare
Vi är stolta över att vara en stor skola samtidigt som vi lyckats bevara en familjär atmosfär där du som elev blir sedd och har en nära och personlig relation med dina lärare. I undervisningen möter du kompetenta, engagerade och coachande lärare, som i dialog med dig arbetar för att du ska utvecklas på allra bästa sätt under dina tre studieår. Vi tar dina studier på allvar, lyssnar på dig och ger dig stora möjligheter att påverka din egen utbildning.

Samarbete med näringslivet och Ung Företagsamhet
Vårt utbildningskoncept, Träning för verkligheten, genomsyrar hela skolan och allt vi gör. Inom alla program samarbetar vi med universitet och näringsliv, och du får arbeta med verklighetsbaserade case. Exempel på våra samarbetspartners är Västsvenska Handelskammaren, revisions- och rådgivningsföretaget PwC samt Bisnode. Vi satsar stort på Ung Företagsamhet och flera av våra elever säger att driva ett UF-företag är det roligaste och mest utvecklande under gymnasietiden.

Trygghet och respekt
Trygghet och respekt är viktiga nyckelord för oss och det visar vi genom att ha höga förväntningar på dig som elev och på din förmåga att lyckas, samtidigt som vi ger dig hjälp, stöd och coachning när du behöver.

Program
På JENSEN gymnasium läser du samma gemensamma ämnen, program- och inriktningsämnen som på andra skolor. Men för samtliga program kan vi erbjuda intressanta profiler som gör dig extra väl förberedd för studier och arbetsliv. Allt inom ramen för vårt utbildningskoncept, Träning för verkligheten.

Vi har behöriga och kunniga studie- och yrkesvägledare som kan svara på dina frågor kring program, kurser, behörighet och meritpoäng.

Passa på att besöka oss på Öppet hus och ställ frågor eller hör av dig för att boka in ett besök där du får följa en klass under en skoldag!

Titta gärna på våra nya filmer från Jensen
Må bra - prestera bättre
Hur det är att gå på JENSEN

Välkommen till JENSEN gymnasium Göteborg!

Visa mer

Kontakta JENSEN gymnasium Göteborg


Fyll i dina uppgifter om du är intresserad, vill gå på öppet hus eller har frågor till JENSEN gymnasium Göteborg. JENSEN gymnasium Göteborg hör av sig inom kort!

Här kan du ange vilka program du är intresserad av på skolan (klicka på programsymbolen).

  • NA
  • TE
  • EK
  • SA

DETTA BEHÖVER JUSTERAS

Hittar du några fel gällande programutbud, kontaktuppgifter, länkar eller liknande i denna skolpresentation så får du gärna meddela oss.
Fyll i formuläret så rättar vi inom kort!